Párnafilozófia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Önmagunk felfedezésének nekiindulni ijesztő. Hiszen az út sérelmekkel, fájdalmakkal, gyengeségekkel van kikövezve. Így nem árt, ha van segítőtársunk. Térképünk és vezetőnk. A Párnafilozófia erre szolgál. Utat mutat és tanácsokkal lát el. "A Párnafilozófia a keresőknek szól, azoknak ad kapaszkodót, akik eltévedtek a széteső közösségek labirintusában. Feltárja a belső mintákat, amelyek meghatározzák döntéseinket. Megmutatja létünk három síkját: testi, lelki és szellemi valóját. Elvezet a felismeréshez, hogy titkokban gazdag, csodálatos lények vagyunk, akik alkotunk, és a lehetőségek bármikor hozzáférhető tárháza van bennünk. Sólyom Anna kézen fogja olvasóit, és velük együtt járja az utat ehhez az ismeretlen, belső térhez. Pont azért hiteles, mert maga is kereső ember, aki tapasztalatai által találta meg a kiutat a magány labirintusából. Ezt mutatja be és kínálja olvasóinak is. A Párnafilozófia elindít az önmagunk és életünk felderítéséhez vezető úton. Járni azonban nekünk kell. És egy útikalauz segítségével sokkal könnyebb. Induljon el, kedves Olvasó! Érdemes!" -(Tolvaly Ferenc).A Könyv Magyarul!


Letöltések Párnafilozófia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párnafilozófia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  254
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789633570852
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2233808 / 1088441  TAGS:
  Online Párnafilozófia ebook, könyvet Párnafilozófia FB2, Download Párnafilozófia PDF , Download Párnafilozófia MOBI, Online Párnafilozófia könyvet, ingyenes letöltések Párnafilozófia IPhone, Online könyvet Párnafilozófia PDF, ingyenes Párnafilozófia DJVU, ingyenes letöltések Párnafilozófia TXT, letöltések Párnafilozófia RTF, Online Párnafilozófia FB2 , e-könyvet Párnafilozófia letöltések TXT, ingyenes Párnafilozófia letöltések könyvet, e-könyvet Párnafilozófia download MOBI, letöltések Párnafilozófia IPad, olvas Párnafilozófia MOBI, olvas Párnafilozófia DOC, ingyenes Párnafilozófia AWZ, Download e-könyvet Párnafilozófia iPad , ingyenes Párnafilozófia DJVU, Download Párnafilozófia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párnafilozófia DVD, olvas Párnafilozófia TXT, Book Párnafilozófia letöltések DJVU, Párnafilozófia letöltések könyvet ingyenes, Párnafilozófia letöltések könyvet pdf ingyenes, Párnafilozófia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párnafilozófia pdf ingyenes, Párnafilozófia letöltések könyvet epub ingyenes, Párnafilozófia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply