Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyvben a szerzők két közismert, szinte elkoptatott fogalmat járnak körül. Mindkettőről azt hihetjük, hogy már minden fontosat elmondtak róluk, és okkal ébredhetnek kétségeink, mi újat lehet mondani a fenntarthatóságról vagy a pénzről? Fenntarthatóságon a politikai zsargon a természeti erőforrásoknak a generációk közötti egyenlőbb elosztását érti. A fenntarthatóság mára egy olyan tudományággá vált, amelyik a Földön létező természeti-társadalmi-gazdasági rendszerek kölcsönhatásainak a vizsgálatával, és ezen alrendszerek harmonikus működésének a feltételeivel foglalkozik. Az úgynevezett globális problémák zöme a harmonikus működés zavaraiból származik. Sokak szerint a problémák forrása a gazdaság, amelyik eluralkodott a világon, és napjainkra öncélúvá vált. A 21. században a gazdasági növekedés nem a közjót szolgálja, mint ahogy azt Adam Smith idejében tette. A jövedelmek egy igen szűk réteg kezében koncentrálódnak, a világ polgárainak többsége kívül reked a gazdaságon. A gazdaság gyorsan növekszik, de a gyors növekedés kedvező hatásait csak egy igen szűk réteg élvezi. A világ ,,gazdagsága" lehetővé tenné, hogy megszűnjön az éhezés, az írástudatlanság, a környezetszennyezés, a biodiverzitás csökkenése, és azt is, hogy nagyobb biztonságban éljen az emberiség. A bajok forrása tehát nem a gazdasági növekedés, hanem a kapzsiság, ami a pénzsóvársághoz köthető. A pénzsóvárságot Szent Ágoston kisebb bűnnek tekintette, mint a hatalomsóvárságot vagy a kéjsóvárságot, és alkalmasnak tartotta e két utóbbi féken tartására is. Napjainkra az önérdek követése (a pénzsóvárság) már nem feltétlenül szolgálja a közjót! A könyv azokhoz szól, akik még elhiszik, hogy a tudomány azért van, hogy felfedezéseivel szolgálja az emberiség boldogulását, azokhoz, akik azt szeretnék, hogy az évszázad második felében körülbelül kilenc milliárd ember élhessen a Föld nevű bolygón egymással békében, és a természettel harmóniában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632955865
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694231 / 8127254
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek ebook, könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek FB2, Download Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek PDF , Download Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek MOBI, Online Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek könyvet, ingyenes letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek IPhone, Online könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek PDF, ingyenes Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek DJVU, ingyenes letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek TXT, letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek RTF, Online Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek FB2 , e-könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések TXT, ingyenes Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések könyvet, e-könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek download MOBI, letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek IPad, olvas Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek MOBI, olvas Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek DOC, ingyenes Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek AWZ, Download e-könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek iPad , ingyenes Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek DJVU, Download Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek DVD, olvas Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek TXT, Book Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések DJVU, Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések könyvet ingyenes, Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek pdf ingyenes, Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek letöltések könyvet epub ingyenes, Pénzügyekről másképpen – fenntarthatóság és közösségi pénzügyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply