Pénzügyi jog I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Földes Gábor által szerkesztett és 2003-ban megjelent Pénzügyi jog tankönyv átdolgozott, átszerkesztett és bővített kiadása ez a kötet. Kiadását a jogszabályi változások, több új jogintézmény és az ezekhez kapcsolódó jogelméleti tételek, a magyar jogalkotásra és jogalkalmazásra is kötelező EU-rendeletek és irányelvek felvétele, valamint a pénzügyi jogi tankönyvek két kötete közötti didaktikai szempontoknak megfelelő és az oktatási programhoz igazodó fejezetek közötti átrendezés indokolja.
A tankönyv piacgazdaságunk pénzügyi jogát mai jogállapotában, történeti szemlélettel és a jog-összehasonlítás módszerének alkalmazásával mutatja be. E kötetben tárgyaljuk a pénzügyi jog és jogtudomány alapkérdéseit, az általános számviteli jog vázlatát, az államháztartási jog rendszerét, a monetáris pénzügyi jog és a pénzügyi piac jogának alapintézményeit, valamint a közbevételi jog általános részét.
Az egyetemi hallgatók, a PhD képzésben részt vevők, a téma tudományos kutatói és az érdeklődő szakemberek tájékoztatására a kötethez részletes tárgymutató készült, valamint az egyes fejezetekhez csatoltuk az alapul vett irodalmi források bibliográfiáját és a legfontosabb hazai és uniós jogszabályok listáját.
A tankönyv a 2007-ben megjelent Simon István szerkesztette Pénzügyi jog II. kötethez kapcsolódik. E két könyv tartalmazza az egyetemi jogászképzés pénzügyi jogi tananyagát a következő évekre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pénzügyi jog I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pénzügyi jog I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17.4 x 24.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  494
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  ISBN:
  9789633899618
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Pénzügyi jog I. ebook, könyvet Pénzügyi jog I. FB2, Download Pénzügyi jog I. PDF , Download Pénzügyi jog I. MOBI, Online Pénzügyi jog I. könyvet, ingyenes letöltések Pénzügyi jog I. IPhone, Online könyvet Pénzügyi jog I. PDF, ingyenes Pénzügyi jog I. DJVU, ingyenes letöltések Pénzügyi jog I. TXT, letöltések Pénzügyi jog I. RTF, Online Pénzügyi jog I. FB2 , e-könyvet Pénzügyi jog I. letöltések TXT, ingyenes Pénzügyi jog I. letöltések könyvet, e-könyvet Pénzügyi jog I. download MOBI, letöltések Pénzügyi jog I. IPad, olvas Pénzügyi jog I. MOBI, olvas Pénzügyi jog I. DOC, ingyenes Pénzügyi jog I. AWZ, Download e-könyvet Pénzügyi jog I. iPad , ingyenes Pénzügyi jog I. DJVU, Download Pénzügyi jog I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pénzügyi jog I. DVD, olvas Pénzügyi jog I. TXT, Book Pénzügyi jog I. letöltések DJVU, Pénzügyi jog I. letöltések könyvet ingyenes, Pénzügyi jog I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Pénzügyi jog I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pénzügyi jog I. pdf ingyenes, Pénzügyi jog I. letöltések könyvet epub ingyenes, Pénzügyi jog I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply