Pesti barokk letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Nem volt még egy nemzedék a földön, amelyik olyan jól érezte magát rosszul, mint mi." Dés Mihály (1950) spanyol és latin-amerikai írók fordítójaként kezdte pályáját. 1986-ban Barcelonába költözött, ahol újságíró, egyetemi tanár és lapkiadó lett. Hatvanéves korában visszatért az anyanyelvéhez, és megírta a Pesti barokk (Magvető, 2013) című regényét. A könyv most jelenik meg harmadszor, ezúttal javított, alaposan átdolgozott, végleges kiadásban. Megjelent kötetei:77 pesti recept (gasztronómiai anyaregény) Corvina, 2014, Hacsak úgy nem (zsidó alapviccek Dés Mihály válogatásában) Corvina, 2014. Mi ez a könyv? Az egyik legerotikusabb magyar regény? Az egyik legviccesebb? Vagy csupán egy mitikussá vált nemzedék krónikája? A történet 1984-ben játszódik, narrátor főhőse egy lézengő, léha értelmiségi, aki disszidálásra készül. Az ő szerelmi és szellemi, társasági és társadalmi kalandjairól számol be a Pesti barokk. ,,Humoros és megindító, cinikus és lírai, érzéki és trágár, intellektuális és könnyed." – Mihalicz Csilla, Nők Lapja. ,,A Pesti barokk hatalmas ambíciójú, mindent átfogni akaró számvetés […] az egész Kádár-korszakkal, és nem pusztán politikai, eszmetörténeti vagy esztétikai jelentőségével, hanem hétköznapjainak mentálhigiénéjével." – Csuhai István, Élet és Irodalom. ,,Még az is átéli, aki át sem élte." – Péntek Orsolya, Magyar Hírlap. ,,A dél-amerikai mágikus realizmus és a pornográf irodalom legjobb darabjainak mély ismeretéről tanúskodik. A szerzőt ide is elkíséri az önirónia és öngúny […]. Ez az ő igazi újítása, világirodalmi nóvuma." – Török András, Vademecum. ,,Lenyűgöző stílusparódiák, ironikus idézetek, pamfletbe illő megállapítások…" – Erdélyi S. Gábor, 168 Óra. ,,A Pesti barokkot nemcsak filozófiai, művészettörténeti leírások, a szövegtestbe simuló, önállóan is értelmezhető okos esszék, hanem a hűvös cinizmus és a pesti viccek éltetik; mindegyik segített túlélni az egybefolyó éjszakákat és nappalokat." – In, HVG. ,,A lebilincselően gazdag, nyelvi leleményekkel, humorral teli, olykor keserű könyv magába szippantja az olvasót." – Kulcsár Ágnes, Színes RTV.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pesti barokk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pesti barokk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633106846
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2637913 / 8116022
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Pesti barokk ebook, könyvet Pesti barokk FB2, Download Pesti barokk PDF , Download Pesti barokk MOBI, Online Pesti barokk könyvet, ingyenes letöltések Pesti barokk IPhone, Online könyvet Pesti barokk PDF, ingyenes Pesti barokk DJVU, ingyenes letöltések Pesti barokk TXT, letöltések Pesti barokk RTF, Online Pesti barokk FB2 , e-könyvet Pesti barokk letöltések TXT, ingyenes Pesti barokk letöltések könyvet, e-könyvet Pesti barokk download MOBI, letöltések Pesti barokk IPad, olvas Pesti barokk MOBI, olvas Pesti barokk DOC, ingyenes Pesti barokk AWZ, Download e-könyvet Pesti barokk iPad , ingyenes Pesti barokk DJVU, Download Pesti barokk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pesti barokk DVD, olvas Pesti barokk TXT, Book Pesti barokk letöltések DJVU, Pesti barokk letöltések könyvet ingyenes, Pesti barokk letöltések könyvet pdf ingyenes, Pesti barokk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pesti barokk pdf ingyenes, Pesti barokk letöltések könyvet epub ingyenes, Pesti barokk ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply