Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ennek a hasznos és gondolatébresztő könyvnek a szerzője az a Corey Barker, aki a PlanetPhotoshop.com gyártás­vezetője és a Photoshop User TV egyik Photoshop-szakértője. Egyetlen másik kötetben sem találod meg a leglenyűgözőbb Photoshop-trükköknek ezt az elképesztő gyűjteményét. Próbáltad már valaha megfejteni, hogyan készülhetett egy filmplakát vagy egy látványos reklámfotó egy magazinban, vagy hogy miként lehet egy hétköznapi fényképet hollywoodi stílusú alkotássá varázsolni? Vagy egyszerűen csak tudni szeretnéd, hogyan lehet előállítani valami igazán ámulatba ejtőt a Photoshop segítségével? Akkor ez a könyv neked szól! Ebből a kötetből a grafikusok, az illusztrátorok, sőt a fotósok is rengeteget tanulhatnak. Ha végighaladsz az itt bemutatott példákon, feltárulnak előtted a Photoshop valódi lehetőségei, és némi gyakorlással magad is belépőt válthatsz a szemkápráztató különleges hatások világába. A könyvben többek között a következő témák kerülnek terítékre: – Egyéni ecsethatások létrehozása az alapoktól; – Betűtípusok használata grafikai elemekként; – Professzionális, hollywoodi stílusú különleges hatások alkalmazása; – Hétköznapi fotók átalakítása látványos képekké; – A vásárlókat mágnesként vonzó hatások készítése reklámokhoz, amelyek láttán csorogni kezd az ügyfelek nyála; – Térbeli grafikai hatások a Photoshop CS5 Extended segítségével; – A filmekből, a tévéből és a Webről ismert népszerű reklámeffektusok előállítása; – Mesterfogások lenyűgöző hatások készítéséhez grafikusoknak és fotósoknak egyaránt. De ez még nem minden! Vedd meg ezt a könyvet, olvasd el, és meglátod: annyi ötletet meríthetsz belőle, hogy a kreativitásod valóban szárnyalni fog! A szerzőről: Corey Barker a National Association of Photoshop Professionals oktatóanyag-szerkesztője és tanrendtervezője, illetve a Planet Photoshop webhely gyártásvezetője. Rendszeresen ír a Photoshop User magazinba, és társszerzőként részt vett Scott Kelby Photoshop CS4 Down & Dirty Tricks című könyvének, valamint a 3D in Photoshop: The Ultimate Guide for Creative Professionals című kötetnek az elkészítésében. Emellett oktat a Photoshop World Conference & Expón, Adobe Max-mesteroktatói címmel rendelkezik, és a Photoshop Down & Dirty Tricks-et népszerűsítő körúton már ezreknek segített elsajátítani a Photoshop fogásait. Corey a Kelby Training számára több online tanfolyamot és DVD-t is összeállított a Photoshop és a grafikai tervezés témájában. BFA fokozatát grafikus illusztrátorként szerezte a Florida állambeli Sarasotában működő Ringling College of Art & Design főiskolán.A Könyv Magyarul!


Letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  364
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  1332 gr
  ISBN:
  9789639637900
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228466 / 1082995
  Translator:


  TAGS:
  Online Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek ebook, könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek FB2, Download Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek PDF , Download Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek MOBI, Online Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek könyvet, ingyenes letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek IPhone, Online könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek PDF, ingyenes Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek DJVU, ingyenes letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek TXT, letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek RTF, Online Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek FB2 , e-könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések TXT, ingyenes Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések könyvet, e-könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek download MOBI, letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek IPad, olvas Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek MOBI, olvas Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek DOC, ingyenes Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek AWZ, Download e-könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek iPad , ingyenes Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek DJVU, Download Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek DVD, olvas Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek TXT, Book Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések DJVU, Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések könyvet ingyenes, Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek pdf ingyenes, Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Photoshop – Mágikus trükkök tervezőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply