Piaristák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez Mikes Kiadó által gondozott “Szerzetesrendek a Kárpát-medencében” sorozat immár hetedik kötete. A sorozat hagyományainak megfelelően képekkel gazdagon illusztrálva vezeti végig az olvasót a rend múltján, a kezdetektől a közelmúltig. Színes fényképek mutatják be a történelmi Magyarország valamennyi piarista rendházát és iskoláját Podolintól egészen Gödig (túlnyomó többségüket Legeza László készítette), de a képek bepillantást engednek a rendi iskolák mai életébe is.

A kötet szövege átfogóan ismerteti a piarista rend tevékenységét és lelkiségét. Ilyen jellegű munka eddig magyarul még nem jelent meg. Borián Tibor Kalazanci Szent József életét és az egyes rendházak történetét foglalta össze, Koltai András pedig új szempontok alapján mutatta be a rend nemzetközi és magyarországi történetét, ügyelve arra, hogy a mai olvasók, sőt a mai piarista diákok számára is életközelbe hozza a régi iskolák és az akkori piarista tanárok életét. Ezt célozzák a szöveget kísérő fekete-fehér képek is, amelyek piarista szerzeteseket és diákokat, valamint lebontott vagy átalakított, tehát ma már nem látható, de egykor élettel teli rendházakat és iskolákat ábrázolnak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Piaristák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piaristák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789638130716
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2112497 / 1018544
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Piaristák ebook, könyvet Piaristák FB2, Download Piaristák PDF , Download Piaristák MOBI, Online Piaristák könyvet, ingyenes letöltések Piaristák IPhone, Online könyvet Piaristák PDF, ingyenes Piaristák DJVU, ingyenes letöltések Piaristák TXT, letöltések Piaristák RTF, Online Piaristák FB2 , e-könyvet Piaristák letöltések TXT, ingyenes Piaristák letöltések könyvet, e-könyvet Piaristák download MOBI, letöltések Piaristák IPad, olvas Piaristák MOBI, olvas Piaristák DOC, ingyenes Piaristák AWZ, Download e-könyvet Piaristák iPad , ingyenes Piaristák DJVU, Download Piaristák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piaristák DVD, olvas Piaristák TXT, Book Piaristák letöltések DJVU, Piaristák letöltések könyvet ingyenes, Piaristák letöltések könyvet pdf ingyenes, Piaristák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piaristák pdf ingyenes, Piaristák letöltések könyvet epub ingyenes, Piaristák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply