Pillangó a szélben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Simoda kis halászfalu Japánban, a 19. század második felében. A falu szegény lakóinak legfőbb gondja az évenként lecsapó tájfun. Most azonban a történelem vihara is rázúdul nyomorult lakóira, itt száll partra az amerikai hadiflotta, és az ország megnyitását követeli. Konzulátus nyílik, s az élére az idős vörös óriás, Towsend Harris kerül. Az anyák féltik leányaikat a hús örömeit követelő idegen ördögöktől.
A túl szépnek született Okicsi meggondolatlanul a fő utcán megy haza a fürdőből, Harris megpillantja, és tűzön-vízen, vőlegényen átgázolva magának követeli. A sógun elfogatja a lányt, aki végül az erőszaknak engedve a konzul ágyasává lesz. Így Japán is előnyösebb feltételeket csikarhat ki Amerikától. A falu lakóit ez legkevésbé sem érdekli. Az ő szemükben Okicsi szajha, az idegen ágyasa.
Az érzékeny Okicsi életét derékba töri, hogy néhány évig a konzul használja, majd hazaköltözésekor mint kidobható szemetet elhajítja. Távozása után becsületesen, önállóan szeretne élni élete nagy szerelmével. Egy nőnek azonban nem bocsátanak meg egykönnyen a férfivilágban, és a múlt szorítása mindennél erősebb.
Pontos és alapos korrajz ez a regény is, akárcsak a 2010-ben megjelent Japán rózsa. Itt is nő a főhős, aki felőrlődik a viharos történelem, a merev konvenciók és saját háborgó érzelmei szorításában.
Néha egy-egy finom hasonlat futama a sorok között, mintha Okicsi pengetné bánatosan szamiszenje húrjait.
Megérzések, síron túli üzenetek, jósálmok, hiteles japán misztika, egy túlérzékeny, képzelgésre hajlamos lélek nem evilági fogódzói az olvasó lelkét is mindvégig megpengetik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pillangó a szélben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pillangó a szélben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  164
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789639711693
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217934 / 1073924
  Fordító:


  TAGS:
  Online Pillangó a szélben ebook, könyvet Pillangó a szélben FB2, Download Pillangó a szélben PDF , Download Pillangó a szélben MOBI, Online Pillangó a szélben könyvet, ingyenes letöltések Pillangó a szélben IPhone, Online könyvet Pillangó a szélben PDF, ingyenes Pillangó a szélben DJVU, ingyenes letöltések Pillangó a szélben TXT, letöltések Pillangó a szélben RTF, Online Pillangó a szélben FB2 , e-könyvet Pillangó a szélben letöltések TXT, ingyenes Pillangó a szélben letöltések könyvet, e-könyvet Pillangó a szélben download MOBI, letöltések Pillangó a szélben IPad, olvas Pillangó a szélben MOBI, olvas Pillangó a szélben DOC, ingyenes Pillangó a szélben AWZ, Download e-könyvet Pillangó a szélben iPad , ingyenes Pillangó a szélben DJVU, Download Pillangó a szélben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pillangó a szélben DVD, olvas Pillangó a szélben TXT, Book Pillangó a szélben letöltések DJVU, Pillangó a szélben letöltések könyvet ingyenes, Pillangó a szélben letöltések könyvet pdf ingyenes, Pillangó a szélben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pillangó a szélben pdf ingyenes, Pillangó a szélben letöltések könyvet epub ingyenes, Pillangó a szélben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply