Pillecukorteszt letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ismert kísérletben egy kisgyereknek adnak egy szem pillecukrot, és választás elé állítják: megeszi a cukrot most, vagy vár, és később kettő jár. Mitévő lesz a gyerek? És mit árul el döntése a későbbi életéről?
Walter Mischel mára legendássá vált pillecukortesztje bebizonyította, hogy a sikeres élethez elengedhetetlen a várakozni tudás: aki kellő önuralommal rendelkezik, az várhatóan magasabb pontszámot ér el az egyetemi felvételin, szilárdabb az önbecsülése, könnyebben kezeli a stresszt, eredményesebben valósítja meg célkitűzéseit és jobban megbirkózik a fájdalmas érzésekkel. De vajon az akaraterő velünk született képesség, vagy tanulható?
Dr. Mischel úttörő jelentőségű könyvében több évtizedes kutatói múltjából és gazdag élettapasztalatából merítve tárja fel az akaraterő természetét, azonosítja a kifejlődéséhez szükséges kognitív készségeket és gondolkodási mechanizmusokat. Bemutatja, miként alkalmazhatjuk ezeket a mindennapokban a fogyókúrázástól a dohányzás abbahagyásán és a szerelmi csalódások kiheverésén át a nyugdíjtervezésig.
WALTER MISCHEL a Columbia Egyetem Pszichológia Tanszékének professzora. Több mint kétszáz tanulmány fűződik a nevéhez, és társszerzője az immár nyolcadik kiadást megért Introduction to Personality (Bevezetés a személyiség tudományába) című könyvnek. Az amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia és az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia egyaránt tagjává választotta, továbbá elnyerte az Amerikai Pszichológiai Társaság Kiemelkedő Tudományos Teljesítményért díját, valamint a pszichológiatudományi Grawemeyer-díjat. Walter Mischel New Yorkban él.

Ez a zseniális könyv alapvetően megváltoztatja az emberi természetről alkotott felfogásunkat.
DANIEL KAHNEMAN, a Gyors és lassú gondolkodás (Thinking, Fast and Slow) szerzője

Személyiségformáló és magával ragadó mű korunk egyik legnagyobb pszichológusától.
CAROL S. DWECK
a Stanford Egyetem pszichológiaprofesszora, a Szemléletváltás (Mindset) szerzője
Walter Mischel könyve páratlan vállalkozás, lélegzetelállító távlatokat tekint át a kreatív megismeréstudománytól az idegtudományon át a genetikáig.
ERIC R. KANDEL, a Columbia Egyetem Nobel-díjas professzora, a The Age of Insight (A felismerések kora) és az In Search of Memory (Az emlékezet nyomában) szerzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pillecukorteszt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pillecukorteszt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  292
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  590 gr
  ISBN:
  9789633042861
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2645585 / 1151267
  Fordító:


  TAGS:
  Online Pillecukorteszt ebook, könyvet Pillecukorteszt FB2, Download Pillecukorteszt PDF , Download Pillecukorteszt MOBI, Online Pillecukorteszt könyvet, ingyenes letöltések Pillecukorteszt IPhone, Online könyvet Pillecukorteszt PDF, ingyenes Pillecukorteszt DJVU, ingyenes letöltések Pillecukorteszt TXT, letöltések Pillecukorteszt RTF, Online Pillecukorteszt FB2 , e-könyvet Pillecukorteszt letöltések TXT, ingyenes Pillecukorteszt letöltések könyvet, e-könyvet Pillecukorteszt download MOBI, letöltések Pillecukorteszt IPad, olvas Pillecukorteszt MOBI, olvas Pillecukorteszt DOC, ingyenes Pillecukorteszt AWZ, Download e-könyvet Pillecukorteszt iPad , ingyenes Pillecukorteszt DJVU, Download Pillecukorteszt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pillecukorteszt DVD, olvas Pillecukorteszt TXT, Book Pillecukorteszt letöltések DJVU, Pillecukorteszt letöltések könyvet ingyenes, Pillecukorteszt letöltések könyvet pdf ingyenes, Pillecukorteszt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pillecukorteszt pdf ingyenes, Pillecukorteszt letöltések könyvet epub ingyenes, Pillecukorteszt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply