Pinky letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sepsi László mindent tud a krimiről, noirról, horrorról és az urban fantasyról, de nem esik kétségbe akkor sem, ha az úgynevezett magasirodalom ködbevesző elefántcsonttornyának nyirkos lépcsőházaiban kell eltájékozódnia. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy nem csak az emberi és a nem-emberi lélek működésével van tisztában, hanem arról is pontos fogalmai vannak, aminek talán még lelke sincs.

Új regényében olyan világot alkotott, ami bár minden oldalon újabb és újabb meglepetéssel szolgál, egészében véve mégis kényelmetlenül otthonos. Mert bár magunknak is nehezen valljuk be, nagyonis jól ismerjük a mindent átszövő korrupció csatornabűzét az orrunkban, a városlakók mellére esténként sötét démonként telepedő kilátástalanságot, de a beláthatatlan pusztulás apró réseiből elő-előbukkanó szépséget és csodákat is, amik miatt mégis, mindennek ellenére felkelünk reggelente.

A Pinky című regény éppen olyan, mint a címében szereplő különös, rózsaszín és kegyetlen ital: amilyen furcsának tűnik elsőre, olyan természetességgel eszi bele magát az ember agysejtjeibe, és egy pillanatra sem ereszt el a szélesvásznú végkifejletig. Egyben pedig újabb bizonyíték arra, hogy a XXI. századi fiatal magyar irodalom immár tényleg nem ismer sem zsánerbeli, sem nyelvi határokat, szíve pedig egy ütemben dobog az átkozott nagyvilág fékevesztett, dühös és szédítő ritmusával.
Dunajcsik Mátyás
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pinky ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pinky ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11.5 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  357
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  ISBN:
  9789633108178
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:


  TAGS:
  Online Pinky ebook, könyvet Pinky FB2, Download Pinky PDF , Download Pinky MOBI, Online Pinky könyvet, ingyenes letöltések Pinky IPhone, Online könyvet Pinky PDF, ingyenes Pinky DJVU, ingyenes letöltések Pinky TXT, letöltések Pinky RTF, Online Pinky FB2 , e-könyvet Pinky letöltések TXT, ingyenes Pinky letöltések könyvet, e-könyvet Pinky download MOBI, letöltések Pinky IPad, olvas Pinky MOBI, olvas Pinky DOC, ingyenes Pinky AWZ, Download e-könyvet Pinky iPad , ingyenes Pinky DJVU, Download Pinky e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pinky DVD, olvas Pinky TXT, Book Pinky letöltések DJVU, Pinky letöltések könyvet ingyenes, Pinky letöltések könyvet pdf ingyenes, Pinky pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pinky pdf ingyenes, Pinky letöltések könyvet epub ingyenes, Pinky ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply