Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kiadvány leírása:
A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be a két kisregény főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2002-ben kiadott, több mint három és fél órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

Tartalom
Pipacs, a fenegyerek
Délkelet-Ázsia fülledt, trópusi szigetilágában Pipacs – aki, mint már tudjuk, fenegyerek – szárnyai alá veszi Robint, a jobb sorsra érdemes ifjú csavargót. A fiatalember ennek ellenére végül révbe ér, némi szélhámosság, valamint nem kevés pofon és dzsungelharc árán.

Az elsikkasztott pénztáros
Curzon úr, a Sidney-i félénk, pedáns banktisztviselő távolról sem regényhős. Csupán magára marad húszezer bűnre éhes dollár társaságában. Az események ettől kezdve megállíthatatlanul sodorják – egy luxusutazáson kifoszt néhány hamiskártyást, találkozik Monte Cristóval, és magába bolondít egy gyönyörű szélhámos nőt. És eközben mit sem sejt az egészről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  24
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9789630991483
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713291 / 1173615
  Sorozat:  TAGS:
  Online Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel ebook, könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel FB2, Download Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel PDF , Download Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel MOBI, Online Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel IPhone, Online könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel PDF, ingyenes Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel TXT, letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel RTF, Online Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel FB2 , e-könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések TXT, ingyenes Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel download MOBI, letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel IPad, olvas Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel MOBI, olvas Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel DOC, ingyenes Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel AWZ, Download e-könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel iPad , ingyenes Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel DJVU, Download Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel DVD, olvas Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel TXT, Book Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések DJVU, Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel pdf ingyenes, Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Pipacs, a fenegyerek, Az elsikkasztott pénztáros – Hangoskönyv melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply