Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kiadvány leírása:
A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A Piszkos Fred, a kapitány főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2006-ban kiadott, több mint nyolc órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

Tartalom – Piszkos Fred, a kapitány
"- Uram! A késemért jöttem!" – Ezzel a szállóigévé vált sorral kezdődik Rejtő Jenő legismertebb és legnépszerűbb regénye – és ezzel kezdődik a jólelkű kikötői vagány, Fülig Jimmy emlékezetes kalandja, melynek során előbb éjjel hajófűtő, nappal hajópincér lesz egy különös, "kisértetjárta" luxushajón, majd néhány emlékezetes napig a távoli Boldogság Szigetek uralkodóját helyettesíti. Ezalatt az ifjú St. Antonio, az igazi herceg, szerencsésen megtalálja a szingapúri alvilágot, ahol a többszörös személycserék okozta "félreértésektől" csak újonnan felfedezett kemény ökle és Piszkos Fred "szeretete" menti meg az életét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  24
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9789630991476
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713204 / 1173552
  Sorozat:  TAGS:
  Online Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel ebook, könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel FB2, Download Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel PDF , Download Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel MOBI, Online Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel IPhone, Online könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel PDF, ingyenes Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel TXT, letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel RTF, Online Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel FB2 , e-könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések TXT, ingyenes Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel download MOBI, letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel IPad, olvas Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel MOBI, olvas Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel DOC, ingyenes Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel AWZ, Download e-könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel iPad , ingyenes Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel DJVU, Download Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel DVD, olvas Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel TXT, Book Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések DJVU, Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel pdf ingyenes, Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Piszkos Fred, a kapitány – Hangoskönyv melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply