Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Gönczi Tamás új könyve A Pogány Biblia (alcíme: Koppány hagyatéka – A magyar pogányság szakrális öröksége) egy régen várt, hiánypótló kötet, mely a szerző elmúlt 10 évének szellemi gyümölcse.

A könyvet a szerzőtől már megszokott alaposság, közvetlen stílus és információ-gazdag tartalom jellemzi. Külön értéke, hogy a régi magyar táltosok látásmódját, vallásuk hitelveit olyan autentikus személyek élő beszédjéből veszi és hozza az olvasóhoz, akikről a környezetük is úgy tartotta, hogy ők pogány-papok, táltosok, erdei emberek, igricek és mondó-emberek egy személyben.

Mindez a szinte közvetlen autentikus információ és pogány világlátás egy adatoktól, meghökkentő információktól, érzékeny meglátásoktól, következtetésektől hemzsegő fejezetekbe ékelődik bele, válik azzal teljessé, amely teljesen lenyűgözi majd az olvasót… Meg kell még említenünk e kötet érdemei között azt a szókimondó, mondhatni egyenes és lényeglátó megközelítést, ami korunkban igazán ritka. Semmi elkenés, félremagyarázás és homályosság.

Az olvasónak szinte olyan érzése támad, mintha e kötet szellemi fundamentumát a szerző oly hatalmas, elmozdíthatatlan – és ami nagyon fontos – megkerülhetetlen spirituális megismerés-szikrákból rakta össze, amiknek az összetartó erejét az a számtalan apró és sokak számára észrevétlen információ- és adathalmaz adja, ami egyedülállóvá teszi a művet.

Külön érdekesség, hogy a szerző mindezek közepette az élő beszéd, a verbális hagyomány által megőrzött pogány vallás látásmódját osztja meg az olvasóval, ami még egyedülállóbbá teszi a kötetet. A fejezeteken belüli téma-szabadság és kötetlenség a rendkívüli tudásanyaggal alátámasztva még az oly nehéz témákat is, mint amilyen például a magyar pogányság időképe, kozmológiája vagy eszkatológiája, könnyen olvashatóvá és világossá teszi.

A téma iránt komolyan érdeklődők végre Koppány és vallása kapcsán egy érdekes tényfeltáró kötetet kapnak kézhez.

Ez a könyv nem szubjektív spekulációkkal teli regény és nem csupán néprajzi, vallástörténeti munka, hanem izgalmas, érdekfeszítő olvasmány is hiteles adatokkal, információkkal, meghökkentő és logikus következtetésekkel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  576
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1006 gr
  ISBN:
  9786158024617
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2650490 / 1152209  TAGS:
  Online Pogány Biblia – Koppány hagyatéka ebook, könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka FB2, Download Pogány Biblia – Koppány hagyatéka PDF , Download Pogány Biblia – Koppány hagyatéka MOBI, Online Pogány Biblia – Koppány hagyatéka könyvet, ingyenes letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka IPhone, Online könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka PDF, ingyenes Pogány Biblia – Koppány hagyatéka DJVU, ingyenes letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka TXT, letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka RTF, Online Pogány Biblia – Koppány hagyatéka FB2 , e-könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések TXT, ingyenes Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések könyvet, e-könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka download MOBI, letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka IPad, olvas Pogány Biblia – Koppány hagyatéka MOBI, olvas Pogány Biblia – Koppány hagyatéka DOC, ingyenes Pogány Biblia – Koppány hagyatéka AWZ, Download e-könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka iPad , ingyenes Pogány Biblia – Koppány hagyatéka DJVU, Download Pogány Biblia – Koppány hagyatéka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pogány Biblia – Koppány hagyatéka DVD, olvas Pogány Biblia – Koppány hagyatéka TXT, Book Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések DJVU, Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések könyvet ingyenes, Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések könyvet pdf ingyenes, Pogány Biblia – Koppány hagyatéka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pogány Biblia – Koppány hagyatéka pdf ingyenes, Pogány Biblia – Koppány hagyatéka letöltések könyvet epub ingyenes, Pogány Biblia – Koppány hagyatéka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply