Pont a Karma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az élet óceánján haladó hajódat nem a véletlen hullámai dobálják, de nem is te irányítod azt. Életed valamennyi apró rezdülését a Tudatosság hatja át. Erőd ebből, erőtlenséged az ez ellen való hiábavaló küzdésből fakad. A boldogságot keresed, amelynek valódi természetét a Szeretet tárja fel előtted. Ennek felismerését szolgálja minden egyes örömteli és fájdalmas tapasztalatod. Ezek arra tanítanak, hogy szabad akaratodba vetett hited könnyen az illúzió fogságában tarthat. Egyetlen valódi Akarat létezik csupán, és a Karma törvénye e felé terel. A Karma határozza meg személyes sorsfeladatodat, így azt is, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályoz az úton. A TÉT-rendszer könyvéből mindezt, és a sorssal dacoló gyermeki részeid természetét is megismerheted. A Karma által előírt feladat a hazautad legegyszerűbb módját mutatja be, így hatalmas lehetőséget nyújt a számodra. Ezt érdemes követned akkor, ha sikerre, jobb egészségre és boldogabb életre vágysz.
Dr. Hoffmann Gergely közel 15 éves orvosi tevékenységét feladva alapította meg saját szellemi műhelyét. Tanítói gyakorlatának és terápiás praxisának tapasztalataira épülő oktató- és egészségközpontjában a lelki fejlődés iránt elkötelezett segítőket és érdeklődőket tanítja és képezi tovább. Neve a hazai ezoterikus irodalom kedvelői körében első könyve, A Végtelen egyszerű 2012-es megjelenésekor vált ismertté. Ebben, ahogy későbbi könyveiben is, egységes rendszerben mutatja be a spiritualitás, a pszichológia és a természettudományok tanításait. Ez a szemlélet jellemzi a TÉT-rendszert is, amely a fenti területeket a numerológia és asztrológia elemeivel kapcsolja össze. Ez a gyakorlatközpontú önismereti rendszer a személyes fejlődés, az emberi kapcsolatok, a gyógyítás, a gyermeknevelés vagy a cégvezetés szolgálatába állítva egyaránt a kibontakozás komoly lehetőségét teremti meg mindannyiunk számára.
A Pont a Karma a TÉT-rendszert érthető, lényegre törő módon mutatja be. A könyvet elolvasva lehetőséget kapunk arra, hogy akár mától használni tudjuk, jobbá, elégedettebbé és harmonikusabbá téve így mindennapjainkat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Pont a Karma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pont a Karma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  336 gr
  ISBN:
  9786150001531
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711224 / 1172234
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Pont a Karma ebook, könyvet Pont a Karma FB2, Download Pont a Karma PDF , Download Pont a Karma MOBI, Online Pont a Karma könyvet, ingyenes letöltések Pont a Karma IPhone, Online könyvet Pont a Karma PDF, ingyenes Pont a Karma DJVU, ingyenes letöltések Pont a Karma TXT, letöltések Pont a Karma RTF, Online Pont a Karma FB2 , e-könyvet Pont a Karma letöltések TXT, ingyenes Pont a Karma letöltések könyvet, e-könyvet Pont a Karma download MOBI, letöltések Pont a Karma IPad, olvas Pont a Karma MOBI, olvas Pont a Karma DOC, ingyenes Pont a Karma AWZ, Download e-könyvet Pont a Karma iPad , ingyenes Pont a Karma DJVU, Download Pont a Karma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pont a Karma DVD, olvas Pont a Karma TXT, Book Pont a Karma letöltések DJVU, Pont a Karma letöltések könyvet ingyenes, Pont a Karma letöltések könyvet pdf ingyenes, Pont a Karma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pont a Karma pdf ingyenes, Pont a Karma letöltések könyvet epub ingyenes, Pont a Karma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply