Póráz nélkül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Shirley MacLaine vadonatúj, vidám és inspiráló kötetében a feltétel nélküli szeretetről ír. Többek között azzal a különleges írói fogással teszi élvezetessé a könyvet, hogy egyszer a saját, egyszer a kutyája, Terry szemszögéből láttatja az eseményeket, így megismerjük a kutya „véleményét” Shirley mindennapi életéről, benső énjéről és a világ folyásáról. A kötet
folytonos töprengés, Terry és a színésznő között zajló „beszélgetés”. Korunk egyik legérdekesebb asszonyának elbűvölő, szellemes és nagyon bölcs emlékirata valóságos csemege Shirley MacLaine seregnyi olvasója és mindazok számára, akik szeretik a kutyákat.
„Abba az életkorba léptem, amelyet az elmélkedés korának lehet nevezni. Végre van időm nyomába eredni annak a belső tudásnak, amellyel eddigi zaklatott életvitelem miatt nem sokat törődhettem. Ebben a könyvben arról számolok be, hogyan találtam meg a feltétel nélküli, tökéletes szeretetet egy Terry nevű, ellenállhatatlanul bájos kutyában. Mindig is sok örömöt szereztek számomra a gyerekek, a barátok, az élettársak, a munka, a kreativitás,
a hírnév, a siker, a pénz, a politika, a viták, de még a küzdelmek szeretete is. Ám az a szeretet, amelyet Terry révén ismertem meg, mindennél jobban megerősíti bennem az érzést, hogy a szeretetnek számos formája létezik, s ezek mindegyike a bölcsességen, a humoron, az egyszerűségen, a csenden és a szív – szavakkal nem kifejezhető – nyelvén át kíván utat törni magának. Tudom, hogy a Terrytől kapott tudás mély igazságokat érint, s azért
vállalkoztam rá, hogy szavakba öntsem, mert remélem, hogy mindez az olvasó javát is szolgálhatja. Mondandómra rögvest ráhangolódnak mindazok, akik állatot tartanak,
és a természet közelségében élnek. Azoknak, akik nem tartanak állatot vagy távol élnek a
természettől, egy kicsit tovább tart majd a belső utak bejárása. Ám bárhogy legyen is,
ez az utazás az egyetlen, amelyre igazán érdemes vállalkozni.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Póráz nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Póráz nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789635287857
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2082883 / 1119243  TAGS:
  Online Póráz nélkül ebook, könyvet Póráz nélkül FB2, Download Póráz nélkül PDF , Download Póráz nélkül MOBI, Online Póráz nélkül könyvet, ingyenes letöltések Póráz nélkül IPhone, Online könyvet Póráz nélkül PDF, ingyenes Póráz nélkül DJVU, ingyenes letöltések Póráz nélkül TXT, letöltések Póráz nélkül RTF, Online Póráz nélkül FB2 , e-könyvet Póráz nélkül letöltések TXT, ingyenes Póráz nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Póráz nélkül download MOBI, letöltések Póráz nélkül IPad, olvas Póráz nélkül MOBI, olvas Póráz nélkül DOC, ingyenes Póráz nélkül AWZ, Download e-könyvet Póráz nélkül iPad , ingyenes Póráz nélkül DJVU, Download Póráz nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Póráz nélkül DVD, olvas Póráz nélkül TXT, Book Póráz nélkül letöltések DJVU, Póráz nélkül letöltések könyvet ingyenes, Póráz nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Póráz nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Póráz nélkül pdf ingyenes, Póráz nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Póráz nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply