Poros úton mezítláb letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Elizabeth Mittelstaedt a Lydia magazin alapítója már gyermekként sokat hallott Jézusról, és bár fiatalon újjászületett, az élet igazán kemény, embert próbáló küzdelmeit mégsem tudta elkerülni. Egy kis vajdasági, magyarlakta faluban nőtt fel a kommunizmus ideje alatt, ahonnan tizenhét évesen Ausztriába disszidált (a szülei tudta nélkül) a szabadabb élet reményében. Ami azonban ott várt rá, sokkal inkább rémálomnak nevezhető. Ez után az első, fájdalmas csalódással járó kaland után fedezte fel Isten megbocsátó szeretetét…
A Poros úton, mezítláb című önéletrajzi könyve végigvezeti az olvasót nagy kitérőkkel teli utazásán: a poros kis falu egyszerű tanyájától egészen élete álmának beteljesedéséig, hogy az egész világot elérje a nyomtatott szó erején keresztül. Ebből az izgalmas, inspiráló könyvből megtudhatjuk hogyan is vált a ceruzáját becsben tartó, egyszerű kislányból egy vezető keresztény magazin alapítójává és főszerkesztőjévé, aki világszerte százezrek életére van hatással ma is.

Amikor szemügyre veszem a cipők sorát, melyeket életutam egy-egy szakaszában hordtam, látom, milyen messzire is jutottam. Nagy mélységeket és szívfájdalmakat is megtapasztaltam ám még nagyobb volt a magasság, ahová Isten szeretete és megtartó ereje repített. Ahogy végigjártam az emlékezés útját, megdöbbenve láttam, milyen gyakran történt, hogy a legmélyebb kudarcok és csalódások idején – amikor már azt hittem, itt a vég – Isten elmélyítette a Vele való kapcsolatomat és az elhívásomat. Ezért ne vesd meg te sem azokat a sötét időszakokat, mikor úgy érzed, meghalnak az álmaid. Arrafelé visz ugyanis az ösvény az Ő bőséges életéhez, a hit, a szabadság és a megbocsátás életéhez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Poros úton mezítláb ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Poros úton mezítláb ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  257
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  426 gr
  ISBN:
  9786155246104
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236013 / 1090800
  Fordító:


  TAGS:
  Online Poros úton mezítláb ebook, könyvet Poros úton mezítláb FB2, Download Poros úton mezítláb PDF , Download Poros úton mezítláb MOBI, Online Poros úton mezítláb könyvet, ingyenes letöltések Poros úton mezítláb IPhone, Online könyvet Poros úton mezítláb PDF, ingyenes Poros úton mezítláb DJVU, ingyenes letöltések Poros úton mezítláb TXT, letöltések Poros úton mezítláb RTF, Online Poros úton mezítláb FB2 , e-könyvet Poros úton mezítláb letöltések TXT, ingyenes Poros úton mezítláb letöltések könyvet, e-könyvet Poros úton mezítláb download MOBI, letöltések Poros úton mezítláb IPad, olvas Poros úton mezítláb MOBI, olvas Poros úton mezítláb DOC, ingyenes Poros úton mezítláb AWZ, Download e-könyvet Poros úton mezítláb iPad , ingyenes Poros úton mezítláb DJVU, Download Poros úton mezítláb e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Poros úton mezítláb DVD, olvas Poros úton mezítláb TXT, Book Poros úton mezítláb letöltések DJVU, Poros úton mezítláb letöltések könyvet ingyenes, Poros úton mezítláb letöltések könyvet pdf ingyenes, Poros úton mezítláb pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Poros úton mezítláb pdf ingyenes, Poros úton mezítláb letöltések könyvet epub ingyenes, Poros úton mezítláb ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply