Portugál könyv + DVD letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szivacsmalac, gumikácsa, nájlonorkídea

Irgácsot hiába keressük a Google Mapsen, mégis nagyon ismerős
Ismerős a magyar vidékről, és ismerős a Katonából, ahol 1998 óta játsszák töretlen sikerrel ezt a néha burleszkké fajuló, néha nagyon is megrendítő darabot Lukáts Andor rendezésében, amelyből most vadonatúj felvétel készült!
És mennyire, de mennyire ismerős Lajoskám, a csupaszív-csupahas kocsmáros (Csuja Imre), lánya, a szerelemvágyó Masni (Pelsőczy Réka), Csipesz, a furabeszédű viccesember (Bán János), asszonya, Jucika (Szirtes Ági), aki folyton fröcsikézik és egy másik f betűs szót is gyakran használ, Sátán (Varga Zoltán), akit bábuvá merevített az alkohol, Retek, az intézkedő szerepbe beleragadt exrendőr (Lengyel Ferenc), és a miseborász pap (Mészáros Béla).
Ami ebben a faluban nem történik, az mind a kocsmában nem történik mígnem betoppan egy idegen (Keresztes Tamás), és mindent felbolygat.
Mindent felbolygat?

A díszdobozos kiadvány egy könyvet és egy DVD-t tartalmaz.
A DVD-n nem csupán a darab hétkamerás felvétele található, melynek révén a remek színészgárda finoman kimunkált alakításainak apró rezdülései is megfigyelhetők, élvezhetők, hanem egy csaknem félórás interjú-blokkot is tartalmaz a lemez. Ebben a szerző, a rendező és a színészek tárják föl személyes viszonyukat a tizenhat éves sikerszériához.
Egy másik, tízperces extrában a díszlet, azaz a sörösrekeszek mögé is beleshetünk, és külön extrát szentelt a kiadó a darab egyik leginkább emblematikus mozzanatának, Szirtes Ági biciklis esésének, melyet öt kameraállásból nézhetünk meg.
A kiadvány másik eleme, a könyv, a darab eredeti szövegét tartalmazza rengeteg előadásfotóval.
A DVD-t nézve és a könyvet olvasva bekukucskálhatunk a rendező titkos műhelyének ajtaján is, hiszen megfigyelhetjük, hogy a papír síkjából hogyan emelkednek a szereplők háromdimenziós, hús-vér figurává.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Portugál könyv + DVD ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Portugál könyv + DVD ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  112
  Borító:
  DÍSZDOBOZBAN
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789638786791
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2500536 / 1115695
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Portugál könyv + DVD ebook, könyvet Portugál könyv + DVD FB2, Download Portugál könyv + DVD PDF , Download Portugál könyv + DVD MOBI, Online Portugál könyv + DVD könyvet, ingyenes letöltések Portugál könyv + DVD IPhone, Online könyvet Portugál könyv + DVD PDF, ingyenes Portugál könyv + DVD DJVU, ingyenes letöltések Portugál könyv + DVD TXT, letöltések Portugál könyv + DVD RTF, Online Portugál könyv + DVD FB2 , e-könyvet Portugál könyv + DVD letöltések TXT, ingyenes Portugál könyv + DVD letöltések könyvet, e-könyvet Portugál könyv + DVD download MOBI, letöltések Portugál könyv + DVD IPad, olvas Portugál könyv + DVD MOBI, olvas Portugál könyv + DVD DOC, ingyenes Portugál könyv + DVD AWZ, Download e-könyvet Portugál könyv + DVD iPad , ingyenes Portugál könyv + DVD DJVU, Download Portugál könyv + DVD e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Portugál könyv + DVD DVD, olvas Portugál könyv + DVD TXT, Book Portugál könyv + DVD letöltések DJVU, Portugál könyv + DVD letöltések könyvet ingyenes, Portugál könyv + DVD letöltések könyvet pdf ingyenes, Portugál könyv + DVD pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Portugál könyv + DVD pdf ingyenes, Portugál könyv + DVD letöltések könyvet epub ingyenes, Portugál könyv + DVD ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply