Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A napjainkban kibontakozó információs társadalom technikai alapja a számítógép, ennek egyik hajtómotorja a folyamatosan meggújuló, állandóan fejlődő, egyre izgalmasabb távlatokat nyitó szoftver. De mi is a szoftver? Rugaszkodjunk el egy pillanatra a hagyományos iskolás definícióktól! A szoftvert emberek készítik, az emberi ész tiszta szellemi terméke. Az adathordozó, amin tárolják, csak arra szolgál, hogy bekerülhessen a számítógép feldolgozó egységébe, ahol megvalósul. A program készítésével az emberi tudás legjavát gyakran művészi szinten valósítják meg, és rögzítik azért, hogy azt mások is használhassák, hogy az embereknek könnyebb legyen a munkájuk, hogy gyermekeink kapjanak még egy lehetőséget a játékra, önmaguk megvalósítására, hogy többoldalú, árnyaltabb szórakozásra legyen alkalmunk…
Igen, vannak emberek, akik már tudják a számítógépet használni, nem ijednek meg, ha kapnak egy hibaüzenetet, nem félnek egy új program elindításától, mégis úgy érzik, hogy hiába tudják használni a számítógépet, de a „lelkét” még nem ismerik. Remélem, hogy az Olvasó is ilyen! Nos, a programozás elsajátítása ehhez adja meg a kulcsot. Ha majd programozni is megtanultunk, végre tényleg birtokba vehetjük…
Ez a könyv azoknak szól, akik már túl vannak a felhasználói ismeretek elsajátításán. Letették a számítógép-kezelői vizsgát, megszerezték az ECDL bizonyítványt, eljutottak a középszintű érettségiig, vagy egyszerűen csak észrevették, hogy már nem ők kérnek tanácsot másoktól, hanem inkább tőlük kérnek tanácsot az ismerősök.
Könyvünkben előbb áttekintjük azokat az ismereteket, amelyek ugyan már súrolják a programozás határát, de még egy jól képzett felhasználónak is szüksége lehet rá (webszerkesztés, HTML kód, az adatbázis-kezelés elméleti alapjai, SQL nyelv). Ezután bevezetjük az Olvasót a módszeres programozás alapjaiba egy olyan nyelv, a Visual Basic.NET segítségével, amely a Windows operációs rendszerhez írt programok egyik legmodernebb fejlesztőeszköze.
A fenti céloknak az iskolarendszerű oktatásban az emelt szintű érettségi felel meg. Könyvünkben az elvárt ismereteket igyekeztünk a legmodernebb eszközökkel feldolgozni, hogy az érettségi bizonyítvány osztályzata mögé piacképes tudás alapjai kerüljenek. Emiatt az utolsó két-három fejezetben már túl is kellett lépnünk az emelt szintű érettségi követelményrendszerén.A Könyv Magyarul!


Letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789638651426
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2091339 / 1011320
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Programozási ismeretek haladó felhasználóknak ebook, könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak FB2, Download Programozási ismeretek haladó felhasználóknak PDF , Download Programozási ismeretek haladó felhasználóknak MOBI, Online Programozási ismeretek haladó felhasználóknak könyvet, ingyenes letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak IPhone, Online könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak PDF, ingyenes Programozási ismeretek haladó felhasználóknak DJVU, ingyenes letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak TXT, letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak RTF, Online Programozási ismeretek haladó felhasználóknak FB2 , e-könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések TXT, ingyenes Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések könyvet, e-könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak download MOBI, letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak IPad, olvas Programozási ismeretek haladó felhasználóknak MOBI, olvas Programozási ismeretek haladó felhasználóknak DOC, ingyenes Programozási ismeretek haladó felhasználóknak AWZ, Download e-könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak iPad , ingyenes Programozási ismeretek haladó felhasználóknak DJVU, Download Programozási ismeretek haladó felhasználóknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Programozási ismeretek haladó felhasználóknak DVD, olvas Programozási ismeretek haladó felhasználóknak TXT, Book Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések DJVU, Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések könyvet ingyenes, Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Programozási ismeretek haladó felhasználóknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Programozási ismeretek haladó felhasználóknak pdf ingyenes, Programozási ismeretek haladó felhasználóknak letöltések könyvet epub ingyenes, Programozási ismeretek haladó felhasználóknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply