Projektmenedzsment útmutató letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jelen könyv eredeti angol változata, az A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK Guide) az ezt megelőző kiadásokkal együtt több mint harminc éve a projektmenedzsment szakma vezető kézikönyve, munkaeszköze és olyan alapvető forrásmű, amely nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem. A könyv ötödik kiadása – amelynek fordítása a jelenlegi magyar kiadás – könnyen érthető és megvalósítható formában mutatja be a legújabb eredményeket, ezzel folytatva a projektmenedzsment-kiválóságra törekvés hagyományát.
A Project Management Institute (PMI)önkéntesei 1983-ban fogtak össze először annak érdekében, hogy összefoglalják a projektmenedzsment ismeretanyagának lényegét. Ma már a PMBOK Guidea projektmenedzsment világszerte elismert útmutatója és a szakma számára elérhető egyik legjobb és legsokoldalúbb forrásmunka. Napjainkban a PMBOK Guidetöbb mint négymillió példánya forog közkézen. A negyedik kiadás megjelenése óta a PMI értékes észrevételek és javaslatok ezreit kapta a világ projektmenedzser-közösségeitől a szöveg továbbfejlesztése és pontosítása céljából. Ezeket mind megvizsgálták, és indokolt esetben beépítették a jelenlegi ötödik kiadásba.
A PMBOK Guide ötödik kiadása a gyakorló projektmenedzserek együttműködését és ismereteit tükrözi, és a projektmenedzsment alapjait abban a formában mutatja be, ahogyan azt a projektek széles körében alkalmazzák. Alapvető eszközöket nyújt a projektmenedzserek számára szakmájuk gyakorlásához, ahhoz, hogy munkájukban sikeresek legyenek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Projektmenedzsment útmutató ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Projektmenedzsment útmutató ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  484
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  688 gr
  ISBN:
  9789630594264
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2466476 / 1095651
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Projektmenedzsment útmutató ebook, könyvet Projektmenedzsment útmutató FB2, Download Projektmenedzsment útmutató PDF , Download Projektmenedzsment útmutató MOBI, Online Projektmenedzsment útmutató könyvet, ingyenes letöltések Projektmenedzsment útmutató IPhone, Online könyvet Projektmenedzsment útmutató PDF, ingyenes Projektmenedzsment útmutató DJVU, ingyenes letöltések Projektmenedzsment útmutató TXT, letöltések Projektmenedzsment útmutató RTF, Online Projektmenedzsment útmutató FB2 , e-könyvet Projektmenedzsment útmutató letöltések TXT, ingyenes Projektmenedzsment útmutató letöltések könyvet, e-könyvet Projektmenedzsment útmutató download MOBI, letöltések Projektmenedzsment útmutató IPad, olvas Projektmenedzsment útmutató MOBI, olvas Projektmenedzsment útmutató DOC, ingyenes Projektmenedzsment útmutató AWZ, Download e-könyvet Projektmenedzsment útmutató iPad , ingyenes Projektmenedzsment útmutató DJVU, Download Projektmenedzsment útmutató e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Projektmenedzsment útmutató DVD, olvas Projektmenedzsment útmutató TXT, Book Projektmenedzsment útmutató letöltések DJVU, Projektmenedzsment útmutató letöltések könyvet ingyenes, Projektmenedzsment útmutató letöltések könyvet pdf ingyenes, Projektmenedzsment útmutató pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Projektmenedzsment útmutató pdf ingyenes, Projektmenedzsment útmutató letöltések könyvet epub ingyenes, Projektmenedzsment útmutató ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply