Propaganda az I. világháborúban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A rendkívül nagy igénnyel elkészített kötet a Propaganda az I. világháborúban című (2015. október 16. – 2016. április 9.) centenáriumi nagykiállítás anyagának angol-magyar nyelvű katalógusa, amely 24 tematikus fejezetbe és a propaganda három nagy területét átfogó bevezető tanulmányba foglalja kiváló szaktudással megmozgatott és felépített széles panorámáját.

Az első világháború volt az a világtörténelmi esemény, amelyben már főszerepet játszott a propaganda. A totális háború megkövetelte a közvélemény támogatását, így valamennyi hadban álló ország figyelmet fordított a lakosság hazafias és harcias lelkesedésének fenntartására, mert – Harold D. Lasswell politológus gondolatát kölcsönözve – egyetlen kormányzat sem remélhette a győzelmet egy mögötte álló egységes nemzet nélkül, amellyel pedig csak úgy rendelkezhetett, hogy kontrollálni igyekezett az emberek gondolkodását.

Az Országos Széchényi Könyvtár kiállítása a hazai centenáriumi kiállítások közt egyedülálló módon mindenekelőtt erre a radikálisan új jelenségre kívánta felhívni a figyelmet, felrajzolva az első világháború magyar propagandájának természetrajzát és alakulásrendjét. A kiállítás anyagával és elrendezésével olyan kérdésekre kereste a választ, hogy hogyan működtek a lelkesítés különböző formái a Monarchia magyar felében, milyen technikákkal igyekeztek mindezt fenntartani, s milyen médiumokat használtak ehhez száz évvel ezelőtt.

Vajon milyen képet közvetített a háborúról a korabeli média, és mi köze volt ennek a harcterek valóságához? És vajon voltak-e olyanok, akik mertek ellentmondani a propagandaszólamoknak?

Az OSZK nagykiállítását gazdag tárgyi anyag és izgalmas interaktív látványelemek egészítették ki, amelyek segítségével megmutatkozott a teljes háborús lelkesedéstől a kiábrándulásig vezető folyamat, amit – ahogyan a tárlaton – a kötetünkben is a világháborús emlékművek zártak le.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Propaganda az I. világháborúban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Propaganda az I. világháborúban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1728 gr
  ISBN:
  9789632006512
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2696990 / 1164477
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Propaganda az I. világháborúban ebook, könyvet Propaganda az I. világháborúban FB2, Download Propaganda az I. világháborúban PDF , Download Propaganda az I. világháborúban MOBI, Online Propaganda az I. világháborúban könyvet, ingyenes letöltések Propaganda az I. világháborúban IPhone, Online könyvet Propaganda az I. világháborúban PDF, ingyenes Propaganda az I. világháborúban DJVU, ingyenes letöltések Propaganda az I. világháborúban TXT, letöltések Propaganda az I. világháborúban RTF, Online Propaganda az I. világháborúban FB2 , e-könyvet Propaganda az I. világháborúban letöltések TXT, ingyenes Propaganda az I. világháborúban letöltések könyvet, e-könyvet Propaganda az I. világháborúban download MOBI, letöltések Propaganda az I. világháborúban IPad, olvas Propaganda az I. világháborúban MOBI, olvas Propaganda az I. világháborúban DOC, ingyenes Propaganda az I. világháborúban AWZ, Download e-könyvet Propaganda az I. világháborúban iPad , ingyenes Propaganda az I. világháborúban DJVU, Download Propaganda az I. világháborúban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Propaganda az I. világháborúban DVD, olvas Propaganda az I. világháborúban TXT, Book Propaganda az I. világháborúban letöltések DJVU, Propaganda az I. világháborúban letöltések könyvet ingyenes, Propaganda az I. világháborúban letöltések könyvet pdf ingyenes, Propaganda az I. világháborúban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Propaganda az I. világháborúban pdf ingyenes, Propaganda az I. világháborúban letöltések könyvet epub ingyenes, Propaganda az I. világháborúban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply