Protokoll az életem letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv szerzője, Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.

Éppen ezekkel az ismeretekkel frissítette fel és egészítette ki a korábbi kiadásokat, és tette még korszerűbb szemléletűvé a nagy sikerű könyvet. A Protokoll az életem egyfelől hagyományos illemtankönyvnek is tekinthető, hiszen a mindennapi viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció) helyes formáira vezet rá, de a könyv nagyobb részében a hivatalos viselkedés (a tárgyalás, konferencia, fogadás) szabályaival ismerteti meg az érdeklődő olvasót. Akinek pedig gyakran kijut a vendég szerepe, vagy aki hivatalból fogad vendéget, vagy akinek programokat kell szerveznie a gyakorlati teendők megtanulásához kézikönyvként használhatja kiadványunkat. Igazi program- és forgatókönyvminták is vannak a könyvben.

Bár a viselkedési szabályok, a száraz tények is könnyen emészthetők, frissítőnek Szörbet gyanánt különleges sztorikat is felszolgál az olvasónak a szerző a tizenhárom év különleges történeteiből összeállítva. Állam- és kormányfők, miniszterek, kabinetfőnökök váltották egymást, miközben a protokoll maradt. És Görög Ibolya neve fémjelezte
A Könyv Magyarul!


Letöltések Protokoll az életem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Protokoll az életem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  298
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  698 gr
  ISBN:
  9789631434163
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2683283 / 1158457
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Protokoll az életem ebook, könyvet Protokoll az életem FB2, Download Protokoll az életem PDF , Download Protokoll az életem MOBI, Online Protokoll az életem könyvet, ingyenes letöltések Protokoll az életem IPhone, Online könyvet Protokoll az életem PDF, ingyenes Protokoll az életem DJVU, ingyenes letöltések Protokoll az életem TXT, letöltések Protokoll az életem RTF, Online Protokoll az életem FB2 , e-könyvet Protokoll az életem letöltések TXT, ingyenes Protokoll az életem letöltések könyvet, e-könyvet Protokoll az életem download MOBI, letöltések Protokoll az életem IPad, olvas Protokoll az életem MOBI, olvas Protokoll az életem DOC, ingyenes Protokoll az életem AWZ, Download e-könyvet Protokoll az életem iPad , ingyenes Protokoll az életem DJVU, Download Protokoll az életem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Protokoll az életem DVD, olvas Protokoll az életem TXT, Book Protokoll az életem letöltések DJVU, Protokoll az életem letöltések könyvet ingyenes, Protokoll az életem letöltések könyvet pdf ingyenes, Protokoll az életem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Protokoll az életem pdf ingyenes, Protokoll az életem letöltések könyvet epub ingyenes, Protokoll az életem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply