Ragály letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az orvoskrimi mesterének legújabb regénye egy halálos járványsorozatról szól, amelyet nemcsak vírusok terjesztenek, hanem sötét mesterkedések is. Dr. Jack Stapleton szemészorvos elobb a praxisát veszíti el egy egészségügyi óriáscéggel vívott egyenlotlen küzdelmében, aztán családjától is megfosztja ot egy tragikus repüloszerencsétlenség. Egész élete romba a dol.

Óriási önfegyelemmel új szakterületet választ törvényszéki orvosszakértové képezi magát. Úgy érzi túl van minden fájdalmon, minden érzelmen, ám amikor az egyik legnagyobb kórházban sorozatban bukkannak föl és szedik halálos áldozataikat a fertozo betegségek, képtelen közönyös maradni. Amikor pedig megtudja, hogy a ragály epicentruma a kórház, melyet az ot is tönkretevo óriáscég üzemeltet, akcióba lép. Halálos fenyegetéseket kap, az életére törnek, de o nem hagy fel a megszállott kutatással.
Közben társra is akad egy divatos manhattani reklámcég muvészeti igazgatónoje, Terese Hagen személyében, aki éppen egy másik egészségügyi cég reklámkampányán dolgozik. Ez a kapcsolat is hozzásegíti dr. Stapletont az igazság kiderítéséhez: a gyilkos ragály igazi magyarázata mögött minden elképzeltnél cinikusabb szándék rejlik.

A Ragály története a profitorientált egészségügyi ellátás következményeit vetíti elénk, egy olyan korban, amikor a legóvatosabb betegek – és egészségesek is – végtelenül kiszolgáltatottá válhatnak.
És ebben Robin Cook tévedhetetlen.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ragály ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ragály ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789636352844
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2152133 / 1033249
  Fordító:


  TAGS:
  Online Ragály ebook, könyvet Ragály FB2, Download Ragály PDF , Download Ragály MOBI, Online Ragály könyvet, ingyenes letöltések Ragály IPhone, Online könyvet Ragály PDF, ingyenes Ragály DJVU, ingyenes letöltések Ragály TXT, letöltések Ragály RTF, Online Ragály FB2 , e-könyvet Ragály letöltések TXT, ingyenes Ragály letöltések könyvet, e-könyvet Ragály download MOBI, letöltések Ragály IPad, olvas Ragály MOBI, olvas Ragály DOC, ingyenes Ragály AWZ, Download e-könyvet Ragály iPad , ingyenes Ragály DJVU, Download Ragály e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ragály DVD, olvas Ragály TXT, Book Ragály letöltések DJVU, Ragály letöltések könyvet ingyenes, Ragály letöltések könyvet pdf ingyenes, Ragály pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ragály pdf ingyenes, Ragály letöltések könyvet epub ingyenes, Ragály ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply