Rakka-naplók letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Emberség és bátorság a legsötétebb gyötrelemben – egy gyönyörűen megírt és megrajzolt könyvben.

Amikor az Iszlám Állam elfoglalta a szíriai Rakkát, a várost a pokol legmélyebb bugyrává változtatta. Betiltotta a tévézést, az internetet, tilos volt elhagyni a várost, a nadrág nem megfelelő hosszáért pedig azóta is súlyos büntetés jár. A mobiltelefon használata megbocsáthatatlan bűn… Ha valaki kapcsolatba lép egy nyugati újságíróval, a büntetése: halál.

A Rakka-naplók a BBC Radio rövid sorozataként kezdődött. Mike Thomson, a rádió munkatársa az arab BBC segítségével rátalált egy fiatalemberre, aki – egy kis ellenálló csapat tagjaként – életét kockáztatva hajlandó volt elmondani, mi történik körülötte. A Naplók megírása után a szöveg kódolva érkezett egy harmadik országba, mielőtt lefordították. A naplóíró apja meghalt, anyja súlyosan megsebesült egy légitámadásban; őt magát pedig negyven korbácsütésre büntették, mert nem bírta végignézni, ahogy egy asszonyt halálra köveznek. Szamer így írja: "úgy tűnik, nem elég, hogy nem beszélhetünk a külvilággal, már nem is láthatjuk."

Átélve, végignézve, ahogy a gyűlölettel telt fanatikusok lemészárolják a rokonait, barátait, Szamer egyre biztosabb abban, hogy el kell mondania a világnak, mi történik szeretett városával. A Rakka-naplók nyers, egyenes, megrázó olvasmány egy bátor fiatal férfi tollából – egy könyv, amely példátlan módon képes bemutatni a körülményeket, melyeket a fékevesztett diktatúra máig az ott élőkre kényszerít.

Szamer (álnéven ír) 24 éves. Rakkából való szökése óta egy Szíria északi részén felállított menekülttáborban él.

"Erős és gyors tempójú, mint egy thriller. Brutális. Őszinte. Sürgető." – Guardian
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rakka-naplók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rakka-naplók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  114
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  324 gr
  ISBN:
  9786155638749
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700556 / 1166845
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Rakka-naplók ebook, könyvet Rakka-naplók FB2, Download Rakka-naplók PDF , Download Rakka-naplók MOBI, Online Rakka-naplók könyvet, ingyenes letöltések Rakka-naplók IPhone, Online könyvet Rakka-naplók PDF, ingyenes Rakka-naplók DJVU, ingyenes letöltések Rakka-naplók TXT, letöltések Rakka-naplók RTF, Online Rakka-naplók FB2 , e-könyvet Rakka-naplók letöltések TXT, ingyenes Rakka-naplók letöltések könyvet, e-könyvet Rakka-naplók download MOBI, letöltések Rakka-naplók IPad, olvas Rakka-naplók MOBI, olvas Rakka-naplók DOC, ingyenes Rakka-naplók AWZ, Download e-könyvet Rakka-naplók iPad , ingyenes Rakka-naplók DJVU, Download Rakka-naplók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rakka-naplók DVD, olvas Rakka-naplók TXT, Book Rakka-naplók letöltések DJVU, Rakka-naplók letöltések könyvet ingyenes, Rakka-naplók letöltések könyvet pdf ingyenes, Rakka-naplók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rakka-naplók pdf ingyenes, Rakka-naplók letöltések könyvet epub ingyenes, Rakka-naplók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply