Rám is gondoljatok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Magyarországon évente több tízezer olyan ember van, aki úgy dönt, hogy le akarja zárni a párkapcsolatát, el szeretne válni. Minden harmadik gyerek megtapasztalja élete során a szülei válását, és hogy milyen egyszülős családban élni.
Hiába van azonban rengeteg válás, sokkal több információra és tudásra, nagyobb társadalmi érzékenységre lenne szükség ahhoz, hogy ne érezzék sokan úgy: szégyellniük, titkolniuk kell a velük történteket, vagy legalábbis hallgatniuk kell róla.
Ez a könyv a gyerekekről szól. Olyan gyerekekről, akiknek elváltak a szülei, de akik elsősorban mégis gyerekek, és csak másodsorban ,,elvált szülők gyerekei". Olyan gyerekekről, akik megélték azt a nehéz utat, ami a válásáig vezetett, de akiknek továbbra is szükségük van mindkét szülőjükre.
De nemcsak róluk, hanem a szüleikről is szól a könyv, akik végigjárták azt a kínkeserves utat, ami oda vezetett, hogy kimondták: ,,ez így nem mehet tovább, el kell válnunk". Vannak közöttük olyanok, akik egyezségre törekedtek, de vannak olyanok is, akik a másik szülőnek még a nevét sem veszik a szájukra többé.
A válási ügyekkel kapcsolatba kerülő szakmák képviselői is érintettek, ezért a könyvben helyet kaptak ügyvédek, bírók, házassági tanácsadók, gyermekvédelmi szakemberek és pszichológusok gondolatai, tapasztalatai is.
A könyv segít abban, hogy érthetőbbé tegye az olvasó saját történetét, és utat mutat, hogyan maradhat ,,elég jó szülő" ebben a nehéz élethelyzetben is.

Gyurkó Szilvia jogi tanulmányait az ELTE-n, a New York-i Columbia Egyetemen és Olaszországban végezte. Hét évig volt az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársa, ahol gyerekekkel kapcsolatos kutatásokat végzett, majd 2012 és 2014 között az UNICEF Magyar Bizottságának gyerekjogi igazgatójaként dolgozott. Munkáját több alkalommal is elismerték, így többek között 2012-ben megkapta az AmCham Női Kiválóság Díját.


Ez a könyv Winkler Nóra polcára is felkerült, olvassa el ajánlóját!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rám is gondoljatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rám is gondoljatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  396
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789633106129
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2619412 / 1147610  TAGS:
  Online Rám is gondoljatok ebook, könyvet Rám is gondoljatok FB2, Download Rám is gondoljatok PDF , Download Rám is gondoljatok MOBI, Online Rám is gondoljatok könyvet, ingyenes letöltések Rám is gondoljatok IPhone, Online könyvet Rám is gondoljatok PDF, ingyenes Rám is gondoljatok DJVU, ingyenes letöltések Rám is gondoljatok TXT, letöltések Rám is gondoljatok RTF, Online Rám is gondoljatok FB2 , e-könyvet Rám is gondoljatok letöltések TXT, ingyenes Rám is gondoljatok letöltések könyvet, e-könyvet Rám is gondoljatok download MOBI, letöltések Rám is gondoljatok IPad, olvas Rám is gondoljatok MOBI, olvas Rám is gondoljatok DOC, ingyenes Rám is gondoljatok AWZ, Download e-könyvet Rám is gondoljatok iPad , ingyenes Rám is gondoljatok DJVU, Download Rám is gondoljatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rám is gondoljatok DVD, olvas Rám is gondoljatok TXT, Book Rám is gondoljatok letöltések DJVU, Rám is gondoljatok letöltések könyvet ingyenes, Rám is gondoljatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Rám is gondoljatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rám is gondoljatok pdf ingyenes, Rám is gondoljatok letöltések könyvet epub ingyenes, Rám is gondoljatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply