Ramszesz 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A francia bestsellerszerző, Christian Jacq Ramszesz-pentalógiájának második kötetében az olvasó nyomon követheti az egyiptomi Újbirodalom talán legnagyobb s kétségkívül legismertebb fáraójának, II. Ramszesznek további élettörténetét. Széti halála után kisebbik fia és kijelölt utódja, Ramszesz lép a trónra. Az ifjú fáraónak számtalan próbát kell kiállnia, mire megszilárdítja hatalmát, de először is saját kételyein, félelmein, kishitűségén kell úrrá lennie: vajon méltó és alkalmas-e az emberfeletti feladatra, majd vetélytársait és ellenségeit kell legyőznie, akik nyíltan vagy a sötétben, a háttérben meghúzódva ármánykodnak ellene, nem riadva vissza semmilyen eszköztől, tőrtől, méregtől, fekete mágiától…

Ám az ifjú fáraónak segítői is vannak, gyermekkori barátai, Améni, a törékeny fizikumú, de rettenthetetlen lelkű, fáradhatatlan írnok, Szétau, a félelmet nem ismerő, a természet és tudomány titkaiban jártas kígyóbűvölő, és a Ramszeszhez hasonlóan szenvedélyes és zabolátlan héber Mózes – és mindenekelőtt maguk a nagy hatalmú, titokzatos egyiptomi istenek, akiknek a jóindulatát Ramszesz gigantikus vállalkozással, az évmilliók templomának a felépítésével igyekszik megnyerni.

Mint egy frissítő fürdőbe, úgy merül alá az olvasó Egyiptom mesés világába, ahol istenek és emberek tökéletes szimbiózisban élnek egymással, ahol e világi és túlvilági között szabad az átjárás, ahol minden megtörténhet és meg is történik, egyik fantasztikus fordulat, egyik hátborzongató kaland a másikat követi, ahol a hősök minden próbát kiállnak, ahol az emberi istenivé magasztosul és az isteni emberivé lesz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ramszesz 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ramszesz 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  570 gr
  ISBN:
  9789630792356
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219394 / 1075522
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ramszesz 2. ebook, könyvet Ramszesz 2. FB2, Download Ramszesz 2. PDF , Download Ramszesz 2. MOBI, Online Ramszesz 2. könyvet, ingyenes letöltések Ramszesz 2. IPhone, Online könyvet Ramszesz 2. PDF, ingyenes Ramszesz 2. DJVU, ingyenes letöltések Ramszesz 2. TXT, letöltések Ramszesz 2. RTF, Online Ramszesz 2. FB2 , e-könyvet Ramszesz 2. letöltések TXT, ingyenes Ramszesz 2. letöltések könyvet, e-könyvet Ramszesz 2. download MOBI, letöltések Ramszesz 2. IPad, olvas Ramszesz 2. MOBI, olvas Ramszesz 2. DOC, ingyenes Ramszesz 2. AWZ, Download e-könyvet Ramszesz 2. iPad , ingyenes Ramszesz 2. DJVU, Download Ramszesz 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ramszesz 2. DVD, olvas Ramszesz 2. TXT, Book Ramszesz 2. letöltések DJVU, Ramszesz 2. letöltések könyvet ingyenes, Ramszesz 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Ramszesz 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ramszesz 2. pdf ingyenes, Ramszesz 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Ramszesz 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply