Ramszesz III. – A kadesi csata letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A francia Christian Jacq monumentális Ramszesz-pentalógiájának harmadik kötetében az ókori történelem egyik leghíresebb csataterére, egyik legádázabb ütközetébe vezeti hősét és az olvasót. Hiába szilárdította meg belső hatalmát Ramszesz, a fény fia, hiába nyerte el népe és a nagy hatalmú istenek támogatását az Évmilliók templomának a felépítésével, ha külső ellenségei szüntelenül országa vesztére törnek. A küzdelem tétje ezúttal nem saját trónja, hanem birodalmának a sorsa, Egyiptom léte. Ramszesznek minden eddiginél hatalmasabb és félelmetesebb ellenféllel kell megütköznie, a hettita hadsereggel, melynek ereje jóval meghaladja az egyiptomiét. A véres háború elkerülhetetlennek látszik…
Jacq mesteri módon, ezer színben, ezer formában éleszti újjá az ókori Egyiptom világát, amely éppúgy elbűvöli az olvasót, mint egykoron magát a szerzőt, akit örök életére rabul ejtett ez a világ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  376
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789630794121
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2056268 / 1082967
  Fordító:


  TAGS:
  Online Ramszesz III. – A kadesi csata ebook, könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata FB2, Download Ramszesz III. – A kadesi csata PDF , Download Ramszesz III. – A kadesi csata MOBI, Online Ramszesz III. – A kadesi csata könyvet, ingyenes letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata IPhone, Online könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata PDF, ingyenes Ramszesz III. – A kadesi csata DJVU, ingyenes letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata TXT, letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata RTF, Online Ramszesz III. – A kadesi csata FB2 , e-könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések TXT, ingyenes Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések könyvet, e-könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata download MOBI, letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata IPad, olvas Ramszesz III. – A kadesi csata MOBI, olvas Ramszesz III. – A kadesi csata DOC, ingyenes Ramszesz III. – A kadesi csata AWZ, Download e-könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata iPad , ingyenes Ramszesz III. – A kadesi csata DJVU, Download Ramszesz III. – A kadesi csata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ramszesz III. – A kadesi csata DVD, olvas Ramszesz III. – A kadesi csata TXT, Book Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések DJVU, Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések könyvet ingyenes, Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések könyvet pdf ingyenes, Ramszesz III. – A kadesi csata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ramszesz III. – A kadesi csata pdf ingyenes, Ramszesz III. – A kadesi csata letöltések könyvet epub ingyenes, Ramszesz III. – A kadesi csata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply