Reflexológia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden ember szeretné egészségesen leélni életét, lehetőleg elkerülni minden szenvedést és betegséget. Értékét akkor méltányoljuk igazán, amikor már elvesztettük azt, már betegek vagyunk és orvosi segítségre szorulunk. Helyesebb a betegségek megelőzése érdekében minden tőlünk telhetőt megtenni. Életünk folyamán azonban számtalan veszedelem leselkedik ránk, melyek megbontani látszanak egészségünket, kiegyensúlyozottságunkat. Bonyolult kölcsönhatások hálózatában élünk, melyben fel kell ismernünk helyünket és szerepünket. Egyetlen lehetőségünk a harmonikus beilleszkedés, de egyben ez az emberhez méltó egészséges életmód egyetlen feltétele is. A könyv közérthetően tárgyalja az egészség bonyolult feltételrendszerét és új módon ismerteti az élet szerepét a Földön. Felhívja a figyelmet a civilizációs életforma ártalmaira és tanácsokat ad azok elkerülésére. Amennyiben ez nem lehetséges, felkínálja segítségét az egészség megőrzése, helyreállítása céljából.
Részletesen tárgyalja a reflexológia helyét és szerepét az egészségvédelemben. A módszer nagy előnye, hogy már olyankor képes felismerni és normalizálni minimális elváltozásokat, amikor még betegségtünetek nem jelentkeznek, azok a klinikai orvostudomány számára még nem érzékelhetők.
A reflexológia különleges jelentősége abban rejlik, hogy a veleszületett, vagy szerzett szervi, ill. funkcióköri hibák nagy részét felismerni és azokat normalizálni képes. Nem elhanyagolható a módszer gócfelismerő és szanáló képessége sem.
Az olvasóban egyfajta szemléletváltozást eredményez, hozzásegíti testi-szellemi egyensúlya megszerzéséhez. Egészséges életkedvet, optimizmust, jó munkakedvet teremt.
A szakembereket orvosokat és természettudományi műveltséggel rendelkezőket egyaránt szemléletváltoztatásra, holisztikus gondolkodásra készteti. Térben-időben egymástól távol álló kultúrkörök kincseit felhasználva, azok egybeivódását szorgalmazza. Egyetemes emberi értékeket szolgál, elősegíti a kölcsönös megértést és ezáltal az egyetemes emberi civilizációA Könyv Magyarul!


Letöltések Reflexológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Reflexológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  358
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1991
  Árukód:
  6138280 / 5137872  TAGS:
  Online Reflexológia ebook, könyvet Reflexológia FB2, Download Reflexológia PDF , Download Reflexológia MOBI, Online Reflexológia könyvet, ingyenes letöltések Reflexológia IPhone, Online könyvet Reflexológia PDF, ingyenes Reflexológia DJVU, ingyenes letöltések Reflexológia TXT, letöltések Reflexológia RTF, Online Reflexológia FB2 , e-könyvet Reflexológia letöltések TXT, ingyenes Reflexológia letöltések könyvet, e-könyvet Reflexológia download MOBI, letöltések Reflexológia IPad, olvas Reflexológia MOBI, olvas Reflexológia DOC, ingyenes Reflexológia AWZ, Download e-könyvet Reflexológia iPad , ingyenes Reflexológia DJVU, Download Reflexológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Reflexológia DVD, olvas Reflexológia TXT, Book Reflexológia letöltések DJVU, Reflexológia letöltések könyvet ingyenes, Reflexológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Reflexológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Reflexológia pdf ingyenes, Reflexológia letöltések könyvet epub ingyenes, Reflexológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply