Relativitáselmélet letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a kötet a szerző műegyetemi előadásain alapul, de az elmélet több olyan kérdését is felöleli, amelyekre a kurzusokon nem jutott idő. Az első két fejezet témája a speciális relativitáselmélet. A harmadik fejezet előzetes betekintést nyújt az általános relativitáselmélet alapelveibe, majd a Riemann-geometria kerül sorra. A szükséges matematika birtokában az elmélet részletes kifejtését az ezután következő négy fejezet tartalmazza.
A könyv első kiadását a szerző jelentős mértékben átdolgozta és ki is bővítette. Az átdolgozás legfontosabb célja a jobb érthetőség volt, ezért az új változatban több olyan levezetés is található, amelyek egyszerűbbek és rövidebbek a korábbiaknál. Ilyen például a forgásmentesen gyorsuló rendszerek tárgyalása és az ezen alapuló relativisztikus precesszió. Az első fejezet kiegészült a merev test relativisztikus mozgásának leírásával, benne a deszinkronizáció kevéssé ismert jelenségével. Az új zárófejezet pedig a kozmológia alapjairól szól.
Az átdolgozásban a szerző még inkább törekedett az elmélettel kapcsolatos félreértések tisztázására. Így mind fogalmi, mind pedig tudománytörténeti szempontból a tömeg-energia relációt a szokásosnál sokkal alaposabban elemzi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Relativitáselmélet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Relativitáselmélet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  421
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  840 gr
  ISBN:
  9789632798974
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2693020 / 1162816
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Relativitáselmélet ebook, könyvet Relativitáselmélet FB2, Download Relativitáselmélet PDF , Download Relativitáselmélet MOBI, Online Relativitáselmélet könyvet, ingyenes letöltések Relativitáselmélet IPhone, Online könyvet Relativitáselmélet PDF, ingyenes Relativitáselmélet DJVU, ingyenes letöltések Relativitáselmélet TXT, letöltések Relativitáselmélet RTF, Online Relativitáselmélet FB2 , e-könyvet Relativitáselmélet letöltések TXT, ingyenes Relativitáselmélet letöltések könyvet, e-könyvet Relativitáselmélet download MOBI, letöltések Relativitáselmélet IPad, olvas Relativitáselmélet MOBI, olvas Relativitáselmélet DOC, ingyenes Relativitáselmélet AWZ, Download e-könyvet Relativitáselmélet iPad , ingyenes Relativitáselmélet DJVU, Download Relativitáselmélet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Relativitáselmélet DVD, olvas Relativitáselmélet TXT, Book Relativitáselmélet letöltések DJVU, Relativitáselmélet letöltések könyvet ingyenes, Relativitáselmélet letöltések könyvet pdf ingyenes, Relativitáselmélet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Relativitáselmélet pdf ingyenes, Relativitáselmélet letöltések könyvet epub ingyenes, Relativitáselmélet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply