Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv a nagy sikerű Informatika Tisztán eseménysorozat rendszerfelügyelet tematikájának részletes tananyagát tartalmazza. Kifejezetten rendszergazdáknak készült, és minden témát rendszergazda szemmel fejtünk ki benne. Tartalmát tekintve kezdő és haladó szakembereknek is bátran ajánlható – megtalálható benne a Windows-alapú rendszerek ismeretéhez és felügyeletéhez elengedhetetlenül szükséges alapozás, de közben folyamatosan megragadjuk az alkalmat arra, hogy benézzünk a motorháztető alá.

Mindebből az is következik, hogy átlagos felhasználókat érdeklő funkciókról gyakorlatilag nem esik szó ebben a könyvben – arról ezernyi könyvet lehet már fellelni a könyvesboltok polcain. Mi most kifejezetten arra fókuszálunk, hogy a Windows operációs rendszerek működését és felépítését mélységében ismertessük, és megmutassuk, hogyan lehet akár kis-, akár nagyobb vállalatnál egy informatikai rendszert megtervezni, megépíteni és felügyelni a segítségükkel.

A DVD-mellékleten a rendszerek gyakorlati használatát bemutató videókat (úgynevezett screencastokat) helyeztünk el. A szöveg és a videók egymásra épülnek, és jól kiegészítik egymást, így a könyvben sokkal többet tudunk foglalkozni a rendszerek mélységeivel, hátterével, más részről a videók segítségével hihetetlenül gyorsan és kényelmesen lehet haladni a rendszer megismerésében. A DVD-mellékletre felkerült a Windows Vista és a Windows Server 2003 R2 virtuális környezetben használható változata is, hogy mindent ki lehessen élesben is próbálni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  414
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  900 gr
  ISBN:
  9789639131989
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2091121 / 1011138  TAGS:
  Online Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak ebook, könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak FB2, Download Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak PDF , Download Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak MOBI, Online Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak könyvet, ingyenes letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak IPhone, Online könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak PDF, ingyenes Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak DJVU, ingyenes letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak TXT, letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak RTF, Online Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak FB2 , e-könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések TXT, ingyenes Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések könyvet, e-könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak download MOBI, letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak IPad, olvas Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak MOBI, olvas Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak DOC, ingyenes Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak AWZ, Download e-könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak iPad , ingyenes Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak DJVU, Download Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak DVD, olvas Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak TXT, Book Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések DJVU, Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések könyvet ingyenes, Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak pdf ingyenes, Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak letöltések könyvet epub ingyenes, Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply