Részeg bolyongás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sokan nem hiszünk benne, pedig így van: a véletlen óriási mértékben befolyásolja mindennapi életünket. Ennek következtében az életben elért sikereket vagy elszenvedett kudarcokat gyakran egyértelmű és nyilvánvaló okoknak tulajdonítjuk, holott azokat valójában alapvetően a véletlennek köszönhetjük. Kedvenc sportolónk vagy a legtöbbet szidott politikus tündöklése és bukása – valójában mindannyiunk egész sorsa – legalább annyira tükrözi a véletlen, mint az előzetes tervezés és az eredendő adottságok hatását. Megdöbbentő lehet, amikor felismerjük: kétszer akkora annak a valószínűsége, hogy úton a lottózóba autóbalesetben veszítjük az életünket, mint annak, hogy a megvásárolt szelvénnyel megnyerjük a főnyereményt. Mlodinow szemléletesen mutatja be, hogy az iskolai osztályzatok, a politikai közvélemény-kutatások és életünk sok más ítélete sokkal kevésbé megbízható, mint azt hisszük. Miközben rámutat a valószínűség igazi természetére és feltárja azokat a pszichológiai illúziókat, amelyek következtében tévesen ítéljük meg a bennünket körülvevő világot, újszerű betekintést nyújt abba, hogy mi az, ami igazán ésszerű, és hogyan hozhatunk mélyebb gondolkodásra alapozott döntéseket. Az osztályteremtől a bírósági tárgyalóteremig, a pénzügyi piacoktól a szupermarketekig, az orvosi rendelőtől a Fehér Ház Ovális Irodájáig Mlodinow mindenütt érdeklődést keltő, lenyűgöző. Az olvasókat nemcsak a véletlen, az esély és a valószínűség világán kalauzolja végig, hanem a világ új szemléletét is felkínálja. Ez az eredeti és váratlan utazás arra hívja fel a figyelmet, hogy életünk számtalan eseménye csak annyira jelezhető előre, mint amennyire az éjszakai bárból a friss levegőre kitántorgó ember lépései.A Könyv Magyarul!


Letöltések Részeg bolyongás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Részeg bolyongás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  704 gr
  ISBN:
  9789632520698
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2229417 / 1083931
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Részeg bolyongás ebook, könyvet Részeg bolyongás FB2, Download Részeg bolyongás PDF , Download Részeg bolyongás MOBI, Online Részeg bolyongás könyvet, ingyenes letöltések Részeg bolyongás IPhone, Online könyvet Részeg bolyongás PDF, ingyenes Részeg bolyongás DJVU, ingyenes letöltések Részeg bolyongás TXT, letöltések Részeg bolyongás RTF, Online Részeg bolyongás FB2 , e-könyvet Részeg bolyongás letöltések TXT, ingyenes Részeg bolyongás letöltések könyvet, e-könyvet Részeg bolyongás download MOBI, letöltések Részeg bolyongás IPad, olvas Részeg bolyongás MOBI, olvas Részeg bolyongás DOC, ingyenes Részeg bolyongás AWZ, Download e-könyvet Részeg bolyongás iPad , ingyenes Részeg bolyongás DJVU, Download Részeg bolyongás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Részeg bolyongás DVD, olvas Részeg bolyongás TXT, Book Részeg bolyongás letöltések DJVU, Részeg bolyongás letöltések könyvet ingyenes, Részeg bolyongás letöltések könyvet pdf ingyenes, Részeg bolyongás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Részeg bolyongás pdf ingyenes, Részeg bolyongás letöltések könyvet epub ingyenes, Részeg bolyongás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply