Részeg józanok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Részeg józanok, melyet a szerző most újraírt, az első ifjúkori kisregénye volt. Ez a mű azonnal bevezette őt a legsikeresebb magyar prózaírók sorába, és a könyv sok kiadást megért.
A történet egy paraszti mélynyomorból fölkerült, önpusztító sorsot élt színész zseninek és orvosnőjének, egy zsidó származású pszichiáternek a szenvedélyes szerelméről és halálba rohanásáról szól.
*
Ezt a regényt ötven évvel ezelőtt nem mertem megírni.
Féltem az igazságtól.
Most újraírtam az egészet. Elejétől végig. Nem tudom, van-e példa az irodalomban, hogy valaki több mint fél évszázad múltán újraírja egész művét. Velem ez történt. Visszamentem az emlékeimhez. Találkoztam azzal a gátlásos kamasz fiúval, aki valaha voltam, és képzeletemben újra átéltem az egész országot megrendítő eseményt, és egykori önmagamat is.
Ennek a valóban megtörtént tragédiának ugyanis én voltam az egyik főszereplője. A regény nem csupán csodálatos barátaim vad és végzetes szerelméről, hanem az én örvénylő vonzalmamról is szól, melyet magamnak sem mertem bevallani. Az öregkor bátorsága kellett hozzá, hogy tisztábban lássam az igazságot.
Talán megmenthettem volna őket…
Műveinket olvadó jéghegybe karcoljuk, hiú igyekezettel, hátha fönnmarad belőle valami. Gondoltam, ha így van, maradjon meg az igazi.

Müller Péter
A Könyv Magyarul!


Letöltések Részeg józanok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Részeg józanok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  434 gr
  ISBN:
  9786155677014
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698482 / 1165386  TAGS:
  Online Részeg józanok ebook, könyvet Részeg józanok FB2, Download Részeg józanok PDF , Download Részeg józanok MOBI, Online Részeg józanok könyvet, ingyenes letöltések Részeg józanok IPhone, Online könyvet Részeg józanok PDF, ingyenes Részeg józanok DJVU, ingyenes letöltések Részeg józanok TXT, letöltések Részeg józanok RTF, Online Részeg józanok FB2 , e-könyvet Részeg józanok letöltések TXT, ingyenes Részeg józanok letöltések könyvet, e-könyvet Részeg józanok download MOBI, letöltések Részeg józanok IPad, olvas Részeg józanok MOBI, olvas Részeg józanok DOC, ingyenes Részeg józanok AWZ, Download e-könyvet Részeg józanok iPad , ingyenes Részeg józanok DJVU, Download Részeg józanok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Részeg józanok DVD, olvas Részeg józanok TXT, Book Részeg józanok letöltések DJVU, Részeg józanok letöltések könyvet ingyenes, Részeg józanok letöltések könyvet pdf ingyenes, Részeg józanok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Részeg józanok pdf ingyenes, Részeg józanok letöltések könyvet epub ingyenes, Részeg józanok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply