Sajtóstul a házba letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Dési János könyve éppúgy felidézi a régi és szerencsére velünk élő, alkotó nagyok emlékeit -Vitrayét, Friderikuszét, Szegváriét, és a sor még hosszan folytatható lenne -, mint a valamikori, elsüllyedt ‘kicsikéit’ , a sajtó napszámosaiét, akikre már csak pár porosodó újságévfolyam és néhány tréfás anekdota emlékezik.
Mik ezek az írások? Szórakoztató, vidám történetek, egyfelől. Móka és kacagás -egy egyáltalán nem vidám korból. Másfelől azonban kiadnak egy korrajzot a sajtónak arról a porladó korszakáról, amikor még nem létezett internet, Facebook. A hírekért, a riportokért meg kellett küzdeni, el kellett utazni, közel kellett menni – nem lehetett csak úgy összelopkodni az anyagot.
S érdekes módon közben mégiscsak maradt idő fergeteges ugratásokra (hogyan hitessük el a kollégával, hogy mindjárt kilövik az űrbe), és az emlékezetes történetekből a szerkesztőségi mindennapok állandó tartozékává váló elbeszélések lettek. S ezek így, most kerülnek a nagyközönség elé.
Ilyenek voltunk? Ilyenek is.
Ráadásul elolvasni mindezt egyszerűbb, biztonságosabb és főképpen szórakoztatóbb, mint átélni. Bár sokszor az is különös élmény volt.
Vágó IstvánA Könyv Magyarul!


Letöltések Sajtóstul a házba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sajtóstul a házba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9786155667343
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694916 / 1164039  TAGS:
  Online Sajtóstul a házba ebook, könyvet Sajtóstul a házba FB2, Download Sajtóstul a házba PDF , Download Sajtóstul a házba MOBI, Online Sajtóstul a házba könyvet, ingyenes letöltések Sajtóstul a házba IPhone, Online könyvet Sajtóstul a házba PDF, ingyenes Sajtóstul a házba DJVU, ingyenes letöltések Sajtóstul a házba TXT, letöltések Sajtóstul a házba RTF, Online Sajtóstul a házba FB2 , e-könyvet Sajtóstul a házba letöltések TXT, ingyenes Sajtóstul a házba letöltések könyvet, e-könyvet Sajtóstul a házba download MOBI, letöltések Sajtóstul a házba IPad, olvas Sajtóstul a házba MOBI, olvas Sajtóstul a házba DOC, ingyenes Sajtóstul a házba AWZ, Download e-könyvet Sajtóstul a házba iPad , ingyenes Sajtóstul a házba DJVU, Download Sajtóstul a házba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sajtóstul a házba DVD, olvas Sajtóstul a házba TXT, Book Sajtóstul a házba letöltések DJVU, Sajtóstul a házba letöltések könyvet ingyenes, Sajtóstul a házba letöltések könyvet pdf ingyenes, Sajtóstul a házba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sajtóstul a házba pdf ingyenes, Sajtóstul a házba letöltések könyvet epub ingyenes, Sajtóstul a házba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply