Saman letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szerelmek a zavargások idején. Ayu Utami tabudöntögető regényében a világ legnépesebb iszlám országában, Indonéziában felnőtt négy nő sorsát kísérhetjük figyelemmel. A folyamatot, ahogy megszabadulnak társadalmi kötöttségeiktől, és szexuális ébredésük történetét. Egy átalakuló világot látunk, a női emancipáció (Európából olvasva nagyon megkésettnek tűnő) XX. század végi kibomlását. Yasmin, Cok, Sakuntalá és Laila sajátos szabadságharcot vívnak, a helyüket keresik, és ezt a küzdelmet egy titokzatos hős, a korábban katolikus papként szolgált emberi jogi aktivista, Saman ösztönzi, segíti, irányítja. A női öntudatra ébredés regénye ez a könyv, a személyes drámák krónikája, a test felfedezésének könyve. Miközben a drámai csúcsponthoz a Suharto-diktatúra utolsó hetei, az eszkalálódó és egyre véresebb diáklázadások, vagyis a nagyon hirtelen átalakuló Indonézia társadalmi krízise adja a hátteret. A regény hazájában rengeteg díjat nyert, az összesen 34 kiadásban megjelent könyvet több mint százezer példányban adták el, mielőtt világhódító útjára indult.A Könyv Magyarul!


Letöltések Saman ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Saman ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9789632937496
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713893 / 1174104
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Saman ebook, könyvet Saman FB2, Download Saman PDF , Download Saman MOBI, Online Saman könyvet, ingyenes letöltések Saman IPhone, Online könyvet Saman PDF, ingyenes Saman DJVU, ingyenes letöltések Saman TXT, letöltések Saman RTF, Online Saman FB2 , e-könyvet Saman letöltések TXT, ingyenes Saman letöltések könyvet, e-könyvet Saman download MOBI, letöltések Saman IPad, olvas Saman MOBI, olvas Saman DOC, ingyenes Saman AWZ, Download e-könyvet Saman iPad , ingyenes Saman DJVU, Download Saman e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Saman DVD, olvas Saman TXT, Book Saman letöltések DJVU, Saman letöltések könyvet ingyenes, Saman letöltések könyvet pdf ingyenes, Saman pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Saman pdf ingyenes, Saman letöltések könyvet epub ingyenes, Saman ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply