Sanghaji lányok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Él Sanghajban egy testvérpár, May és Pearl. Húszévesek, szépek és modellek a 30-as évek csillogó nagyvárosában, Kelet Párizsában, ahol a legkülönbözőbb kultúrák keverednek egymással. A család sokkal jobban él az átlagnál. Aztán egy napon minden megváltozik, apjuk közli velük: eljátszotta félretett pénzüket és úgy fizetheti vissza adósságait, hogy másnap a lányoknak férjhez kell menniük. Életükbe azonban beleszól a történelem is, a japánok Sanghajt bombázzák és a két lánynak menekülnie kell…
Los Angelesben próbálnak meg új életet kezdeni – ennek során éppúgy meg kell küzdeniük Hollywood csábításával, mint a faji megkülönböztetéssel, a kommunisták ellen irányuló boszorkányüldözéssel, vagy a Kínai negyed ósdi szokásaival.
A regény valójában két testvér története, akik elválaszthatatlanok egymástól, ám olykor kicsinyes vetélkedés és irigység is vezérli a cselekedeteiket. Hatalmas áldozatokat hoznak, nehéz döntésekkel vívódnak, és súlyos titkot hordoznak, amelyre természetesen csak a regény végén derül fény.
A részleteket az írónő tehetségén és empátiáján kívül aprólékos háttérmunka, személyes beszélgetések, szakirodalom teszi még hitelesebbé. A történetben küzdő két nő sorsában és értékrendjében Kelet és Nyugat, a régi és az új ütközik, ahol a gyökereket megtagadni nem lehet, de boldogulni velük gyötrelmes.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sanghaji lányok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sanghaji lányok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  406
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789639711594
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210324 / 1066505
  Fordító:


  TAGS:
  Online Sanghaji lányok ebook, könyvet Sanghaji lányok FB2, Download Sanghaji lányok PDF , Download Sanghaji lányok MOBI, Online Sanghaji lányok könyvet, ingyenes letöltések Sanghaji lányok IPhone, Online könyvet Sanghaji lányok PDF, ingyenes Sanghaji lányok DJVU, ingyenes letöltések Sanghaji lányok TXT, letöltések Sanghaji lányok RTF, Online Sanghaji lányok FB2 , e-könyvet Sanghaji lányok letöltések TXT, ingyenes Sanghaji lányok letöltések könyvet, e-könyvet Sanghaji lányok download MOBI, letöltések Sanghaji lányok IPad, olvas Sanghaji lányok MOBI, olvas Sanghaji lányok DOC, ingyenes Sanghaji lányok AWZ, Download e-könyvet Sanghaji lányok iPad , ingyenes Sanghaji lányok DJVU, Download Sanghaji lányok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sanghaji lányok DVD, olvas Sanghaji lányok TXT, Book Sanghaji lányok letöltések DJVU, Sanghaji lányok letöltések könyvet ingyenes, Sanghaji lányok letöltések könyvet pdf ingyenes, Sanghaji lányok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sanghaji lányok pdf ingyenes, Sanghaji lányok letöltések könyvet epub ingyenes, Sanghaji lányok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply