Sárkány-háromszög letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Bermuda-háromszög és az Atlantisz című világsikert aratott könyvek szerzője, Charles Berlitz e művében is olyan kérdésekre keres választ, amelyekre nincs magyarázat. A bennszülöttek évszázadok óta úgy tartják, hogy mindenféle szörnyek élnek a Csendes-óceán Japán partokhoz közeli részén, s elnyelik az e vizekre tévedt hajósokat. Ezért nevezik az óceán e szakaszát Ördög-tengernek vagy Sárkány-tengernek. A Sárkány-háromszöget 8-12 km mély tengeri árkok határolják, s az idetévedt hajókat három oldalról támadják a hullámok. A legenda úgy tartja, hogy nyugtalan sárkányok ragadják el a hajlókat, s víz alatti búvóhelyeikre hurcolják őket. Megmagyarázhatatlan, hogy soha nem került elő egyetlen hajóroncs sem, s a katasztrófáknak egyetlen túlélője sem maradt.
Berlitz hosszú éveken át kutatta a Sárkány-háromszög titkát, amely épp a Bermuda-háromszög átellenében helyezkedik el a földgömbön, ugyanazon szélességi körön. Megtudhatjuk, hogy a Sárkány-háromszög vonzásának még a repülőgépek sem tudnak ellenállni, s hogy a térség felett elromlanak a műszerek, s felgyorsul az idő. A szerző megpróbálja kideríteni, milyen erők felelősek azért, hogy ennyi hajó és repülőgép tűnt el a legénységestől ilyen nyomtalanul.
A világ egyik legnagyobb rejtélyét tárja fel előttünk a Sárkány-háromszög.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sárkány-háromszög ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sárkány-háromszög ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  190
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9637940472
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1992
  Árukód:


  TAGS:
  Online Sárkány-háromszög ebook, könyvet Sárkány-háromszög FB2, Download Sárkány-háromszög PDF , Download Sárkány-háromszög MOBI, Online Sárkány-háromszög könyvet, ingyenes letöltések Sárkány-háromszög IPhone, Online könyvet Sárkány-háromszög PDF, ingyenes Sárkány-háromszög DJVU, ingyenes letöltések Sárkány-háromszög TXT, letöltések Sárkány-háromszög RTF, Online Sárkány-háromszög FB2 , e-könyvet Sárkány-háromszög letöltések TXT, ingyenes Sárkány-háromszög letöltések könyvet, e-könyvet Sárkány-háromszög download MOBI, letöltések Sárkány-háromszög IPad, olvas Sárkány-háromszög MOBI, olvas Sárkány-háromszög DOC, ingyenes Sárkány-háromszög AWZ, Download e-könyvet Sárkány-háromszög iPad , ingyenes Sárkány-háromszög DJVU, Download Sárkány-háromszög e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sárkány-háromszög DVD, olvas Sárkány-háromszög TXT, Book Sárkány-háromszög letöltések DJVU, Sárkány-háromszög letöltések könyvet ingyenes, Sárkány-háromszög letöltések könyvet pdf ingyenes, Sárkány-háromszög pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sárkány-háromszög pdf ingyenes, Sárkány-háromszög letöltések könyvet epub ingyenes, Sárkány-háromszög ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply