Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egyszer tanítványai megkérdezték Lin-Csi apátot, a híres buddhista tanítót, hogy mit kell tennie annak, aki mielőbb szeretne megvilágosodni. A mester gondolkodás nélkül rávágta: ,,Semmit." A tanítványok zavartan hallgattak, majd az egyikük végül megtörte a csendet: ,,De mester, hogyan kell semmit sem tenni a megvilágosodásért?" Erre Lin-Csi röviden tett pontot a kérdés végére: ,,Csakis könnyedén" – felelte. Bár ezzel a gondolattal mindent megismert az, aki Önmagát keresi, mégis elképzelhetetlenül nehéznek tűnik ezt beintegrálni a XXI. századi európai ember életébe. Kiss Balázs Kunó ennek a rövid és velős tanításnak a gyakorlatba való átültetését mutatja meg az olvasónak. Hogyan lehet a munka, a család, a szerelmek és életcélok útvesztőjében úgy élni az életet, hogy mindeközben semmit sem tesz az ember. S ha mégis, akkor azt csakis könnyedén. Az általánosan elterjedt spirituális és New Age-es tanítások tengerében az önmagát kereső, mély önismeretre, netán a megszabadulásra vágyó ember éppúgy illúziót épített magának, mint aki belefeledkezett a látható világ rabságába. Ennek az illúziónak egyszer szét kell pukkannia, mint egy szappanbuboréknak, és ez egyben a mindentől való megszabadulást is jelenti. S aki nem tud szabadulni az őt nyomasztó érzések, gondolatok, félelemek, vágyak és elvárások körforgásából, már mindent kipróbált és minden választ tud, ám mégsem találta meg azt, amit keres; annak egyetlen dolgot kell tennie, amit még nem: Semmit. És azt könnyedén.A Könyv Magyarul!


Letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155546235
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701954 / 8130595
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? ebook, könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? FB2, Download Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? PDF , Download Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? MOBI, Online Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? könyvet, ingyenes letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? IPhone, Online könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? PDF, ingyenes Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? DJVU, ingyenes letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? TXT, letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? RTF, Online Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? FB2 , e-könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések TXT, ingyenes Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések könyvet, e-könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? download MOBI, letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? IPad, olvas Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? MOBI, olvas Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? DOC, ingyenes Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? AWZ, Download e-könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? iPad , ingyenes Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? DJVU, Download Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? DVD, olvas Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? TXT, Book Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések DJVU, Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések könyvet ingyenes, Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések könyvet pdf ingyenes, Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? pdf ingyenes, Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? letöltések könyvet epub ingyenes, Semmit és azt könnyedén – Mester, mondd, mit tegyek? ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply