“”Séta a faluvárosban”” letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Faluváros. Nadányi Zoltán költő nevezte így Berettyóújfalut, amikor a nagyközség a trianoni békeszerződés után, 1920-ban Bihar vármegye Magyarországon maradt részének központjává vált. Az új megyeszékhelyen ekkor épült többek között a vármegyeháza, a leventeház, a kórház, a posta, a laktanya.
Fotóalbumunk lapjain képzeletbeli sétára hívjuk az olvasót: archív felvételek segítségével végigjárjuk a két világháború közötti Berettyóújfalut. Ahhoz, hogy az elmúlt 70-80 év változásait érzékelni lehessen, az egykori települést ábrázoló képek mellett Bogya Pál fotográfus által, megközelítőleg hasonló szemszögből készített fényképéken mutatjuk be a mai állapotokat. Az egyes épületek történetét pedig Sándor Mária muzeológus és Török Péter levéltáros ismerteti a szakirodalom, egykorú források és levéltári anyagok alapján megírt összegzésekben.A Könyv Magyarul!


Letöltések ""Séta a faluvárosban"" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések ""Séta a faluvárosban"" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  50
  Borító:
  KEMÉNY KÖTÉSBEN
  ISBN:
  9789630649636
  Nyelv:
  ANGOL – OLASZ – MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:


  TAGS:
  Online ""Séta a faluvárosban"" ebook, könyvet ""Séta a faluvárosban"" FB2, Download ""Séta a faluvárosban"" PDF , Download ""Séta a faluvárosban"" MOBI, Online ""Séta a faluvárosban"" könyvet, ingyenes letöltések ""Séta a faluvárosban"" IPhone, Online könyvet ""Séta a faluvárosban"" PDF, ingyenes ""Séta a faluvárosban"" DJVU, ingyenes letöltések ""Séta a faluvárosban"" TXT, letöltések ""Séta a faluvárosban"" RTF, Online ""Séta a faluvárosban"" FB2 , e-könyvet ""Séta a faluvárosban"" letöltések TXT, ingyenes ""Séta a faluvárosban"" letöltések könyvet, e-könyvet ""Séta a faluvárosban"" download MOBI, letöltések ""Séta a faluvárosban"" IPad, olvas ""Séta a faluvárosban"" MOBI, olvas ""Séta a faluvárosban"" DOC, ingyenes ""Séta a faluvárosban"" AWZ, Download e-könyvet ""Séta a faluvárosban"" iPad , ingyenes ""Séta a faluvárosban"" DJVU, Download ""Séta a faluvárosban"" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések ""Séta a faluvárosban"" DVD, olvas ""Séta a faluvárosban"" TXT, Book ""Séta a faluvárosban"" letöltések DJVU, ""Séta a faluvárosban"" letöltések könyvet ingyenes, ""Séta a faluvárosban"" letöltések könyvet pdf ingyenes, ""Séta a faluvárosban"" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet ""Séta a faluvárosban"" pdf ingyenes, ""Séta a faluvárosban"" letöltések könyvet epub ingyenes, ""Séta a faluvárosban"" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply