Shaderprogramozás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Óriási igény jelentkezett egy igencsak aktuális témakör feldolgozására, amely nélkül egyre nehezebb elképzelni a játékfejlesztést. A shaderekről van szó, amelyek teljességgel leváltották a rugalmatlan, rögzített műveleti sorrendű csővezetéket, amely a grafikus processzor vezérlését állapotokon keresztül valósította meg. Utóbbit a Microsoft teljességgel leváltotta a DirectX 10-es ver ziójától felfele, és a Microsoft Xbox 360-as konzoljára sem fejleszthetünk már alkalmazást a régi jó ,,Fixed Function Pipeline" támogatásával. A játékfejlesztők talán a legkreatívabbak a programozók között. Nehezen tűrik, ha korlátozzák a kreativitásukat. Korábban port-szinten programoztuk a grafikus chip-eket, és mai szemmel hihetetlen hatásokat csalogattunk elő az immár kőkorszakinak számító EGA- és VGA- kártyákból. Aztán jött a szép új világ – Windows95 és 3D-gyorsítók; az assembly-tudásnál egyszer csak fontosabb lett néhány keretrendszer-API és az objektum-orientáltság ismerete.  Azonban viszonylag gyorsan mindenkinek – játékosoknak és fejlesztőknek egyaránt – elege lett a matt, műanyag hatású képi világból, amely a játékokból visszaköszönt.  Törvényszerű volt a tehát változás. Az idő kereke kisvártatva átfordult: gyakorlatilag újra felismertük, hogy sokkal többet ki lehet hozni a vasból, ha az ő nyelvét beszéljük. A mai fejlesztő helyzete azonban sokkal jobb, hiszen a hardver-közeli szintaxis helyett egyből valamelyik magas szintű shader-nyelvvel kezdheti, és a tényleges feladatra koncentrálhat, a grafikus processzor regisztereinek megismerése helyett.   Könyvünknek egyik célja a programozható grafikus csővezeték megismertetése, a lehető legérthetőbb formában. A másik célkitűzés a játékfejlesztés és játéktervezés további, gyakorlati aspektusainak bemutatása.A Könyv Magyarul!


Letöltések Shaderprogramozás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Shaderprogramozás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789639863460
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2645222 / 8117546
  Formátum:
  PDF
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Shaderprogramozás ebook, könyvet Shaderprogramozás FB2, Download Shaderprogramozás PDF , Download Shaderprogramozás MOBI, Online Shaderprogramozás könyvet, ingyenes letöltések Shaderprogramozás IPhone, Online könyvet Shaderprogramozás PDF, ingyenes Shaderprogramozás DJVU, ingyenes letöltések Shaderprogramozás TXT, letöltések Shaderprogramozás RTF, Online Shaderprogramozás FB2 , e-könyvet Shaderprogramozás letöltések TXT, ingyenes Shaderprogramozás letöltések könyvet, e-könyvet Shaderprogramozás download MOBI, letöltések Shaderprogramozás IPad, olvas Shaderprogramozás MOBI, olvas Shaderprogramozás DOC, ingyenes Shaderprogramozás AWZ, Download e-könyvet Shaderprogramozás iPad , ingyenes Shaderprogramozás DJVU, Download Shaderprogramozás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Shaderprogramozás DVD, olvas Shaderprogramozás TXT, Book Shaderprogramozás letöltések DJVU, Shaderprogramozás letöltések könyvet ingyenes, Shaderprogramozás letöltések könyvet pdf ingyenes, Shaderprogramozás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Shaderprogramozás pdf ingyenes, Shaderprogramozás letöltések könyvet epub ingyenes, Shaderprogramozás ePub könyvet letöltések ingyenes.