Sissi Tirolban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sissi neve, sorsa még mindig megdobbantja az emberek szívét. Négyszer látogatott Tirolba ez a négy epizód eddig nem ismert, pedig minden egyes látogatás fontos momentuma különös életének.
A tizenegy éves Sissi 1848-ban Innsbruckban tölti a nyarat. Kis vadóc, a természet tiszta gyermeke még. Az anyja tudja, hogy éppen ott időznek a Habsburgok, akik elmenekültek Bécsből a forradalom elől.
Évekkel később mint Ausztria császárnéja s magyar királyné visszatér gyerekkori nyara helyszínére. A legszebb uralkodó Európában, de nem tud megbarátkozni az udvari szertartásokkal, a schönbrunni kastély arany kalitkájával. Saját életét akarja élni, menekül a nyilvánosság elől. Tirolban találkozik vele kislánykori udvarlója.
Az utolsó, szomorú látogatás: a genfi merénylet áldozatát viszi a vonat
Jeannine Meighörner izgalmasan, lenyűgöző szakértelemmel és finom humorral ábrázolja Sissi és örök hódolója találkozásait. Kihívó és szórakoztató történelmi regény az osztrák császárné menekülő szívéről.
Magyarul először olvasható.

"a császárné elegáns mozdulattal felemeli a fátylát és a tömeg felé mosolyog. Aloys látja, ahogy az asszony lelép a fémlépcsőről és a peronra terített szőnyegen az üdvözlésére felállított emelvény felé siet. Milyen karcsú!
A ruhája úgy simul az alakjára, mintha a második bőre lenne. Olyan árnyképhez hasonlít,
amelyen túl sok fekete papírt vágtak le a derék táján.
Ezt a derekat két kézzel átérném! buggyan ki a száján.
A haja összefonva a derekáig ér. Annyira komplikált ez a frizura, hogy a fodrásznő csakis valami varázsló lehet. És ezen a hajkölteményen olyan hetykén ül az utazókalap, mint egy madárfészek."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sissi Tirolban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sissi Tirolban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11.1 x 19.6 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  250
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9786155361654
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:


  TAGS:
  Online Sissi Tirolban ebook, könyvet Sissi Tirolban FB2, Download Sissi Tirolban PDF , Download Sissi Tirolban MOBI, Online Sissi Tirolban könyvet, ingyenes letöltések Sissi Tirolban IPhone, Online könyvet Sissi Tirolban PDF, ingyenes Sissi Tirolban DJVU, ingyenes letöltések Sissi Tirolban TXT, letöltések Sissi Tirolban RTF, Online Sissi Tirolban FB2 , e-könyvet Sissi Tirolban letöltések TXT, ingyenes Sissi Tirolban letöltések könyvet, e-könyvet Sissi Tirolban download MOBI, letöltések Sissi Tirolban IPad, olvas Sissi Tirolban MOBI, olvas Sissi Tirolban DOC, ingyenes Sissi Tirolban AWZ, Download e-könyvet Sissi Tirolban iPad , ingyenes Sissi Tirolban DJVU, Download Sissi Tirolban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sissi Tirolban DVD, olvas Sissi Tirolban TXT, Book Sissi Tirolban letöltések DJVU, Sissi Tirolban letöltések könyvet ingyenes, Sissi Tirolban letöltések könyvet pdf ingyenes, Sissi Tirolban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sissi Tirolban pdf ingyenes, Sissi Tirolban letöltések könyvet epub ingyenes, Sissi Tirolban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply