Soha ne add meg magad letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az egyik legnevesebb és leginkább egyéni hangú brit hadtörténész, a korábban magas parancsnoki beosztásokat betöltő Robert Kershaw a Soha ne add meg magad lapjain a második világháború hétköznapi résztvevőinek személyes és hiteles hangját szólaltatja meg. A külföldön harcoló katonáktól azokig, akik a hátország frontján vívták a maguk harcát, a szerző rendkívül érzékletes képet tár elénk arról a nemzedékről, amely akkor a puszta fennmaradásért küzdött. Kershaw azoknak az embereknek a szavaival beszéli el a háború történetét, akik átélték azt. Elvisz bennünket a Blitz – Anglia bombázása – borzalmas éjszakáitól az Észak-Afrika határtalan sivatagjában vívott csatákba, a burmai dzsungelháborúból a Németország fölé repülő Lancaster bombázók fedélzetére és Normandia partjaira. Kershaw különös érzékenységgel és megértéssel közelít kötete tárgyához, aminek talán az is az oka, hogy nem mindennapi családba született. A szülei 1945-ben találtak egymásra Németországban – édesapja megszálló brit katona volt, édesanyja helyi német.

A könyv veteránokkal és civilekkel készített interjúkat, napló- és levélrészleteket fűz egyetlen folyammá Nagy-Britanniából, a Nemzetközösség országaiból és Németországból. Tanúságtétel ez azokról a rendkívüli emberekről, akik átélték a második világháborút – és akik azzal, hogy nem voltak hajlandóak megadni magukat az ellenségnek, örökre megváltoztatták önmagukat és Nagy-Britannia jövőjét is A Soha ne add meg magad a háború valóságán túl mintegy megérteti velünk, hogy a nagy történelmi események mögött mindig emberi sorsok vannak, és azok legalább annyira tanulságosak és érdekesek, mint a nagy emberek nagy döntései és a gigászi ütközetek.

Ez az a Kershaw-könyv, amely a legérdekesebb lehet a hadtörténettel nem beoltott olvasónak, a hadtörténettel beoltottakról nem is beszélve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Soha ne add meg magad ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Soha ne add meg magad ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  460
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1000 gr
  ISBN:
  9789630597579
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2707586 / 1169925
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Soha ne add meg magad ebook, könyvet Soha ne add meg magad FB2, Download Soha ne add meg magad PDF , Download Soha ne add meg magad MOBI, Online Soha ne add meg magad könyvet, ingyenes letöltések Soha ne add meg magad IPhone, Online könyvet Soha ne add meg magad PDF, ingyenes Soha ne add meg magad DJVU, ingyenes letöltések Soha ne add meg magad TXT, letöltések Soha ne add meg magad RTF, Online Soha ne add meg magad FB2 , e-könyvet Soha ne add meg magad letöltések TXT, ingyenes Soha ne add meg magad letöltések könyvet, e-könyvet Soha ne add meg magad download MOBI, letöltések Soha ne add meg magad IPad, olvas Soha ne add meg magad MOBI, olvas Soha ne add meg magad DOC, ingyenes Soha ne add meg magad AWZ, Download e-könyvet Soha ne add meg magad iPad , ingyenes Soha ne add meg magad DJVU, Download Soha ne add meg magad e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Soha ne add meg magad DVD, olvas Soha ne add meg magad TXT, Book Soha ne add meg magad letöltések DJVU, Soha ne add meg magad letöltések könyvet ingyenes, Soha ne add meg magad letöltések könyvet pdf ingyenes, Soha ne add meg magad pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Soha ne add meg magad pdf ingyenes, Soha ne add meg magad letöltések könyvet epub ingyenes, Soha ne add meg magad ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply