Soha többé szívbetegség! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nem egészen száz évvel ezelőtt a szívbetegség rendkívül ritka jelenség volt. Ma a fejlett világban vezető helyet foglal el a halálozási statisztikák listáin. A szívbetegség gyógyítására fordított órási pénzügyi források ellenére – amit arra költenek, hogy megoldást találjanak – a jelenleg fennálló orvosi személet főleg a tünetekre, nem pedig a betegséget kiváltó okokra összpontosít.

Ami még ennél is rosszabb: Minden kétséget kizáró bizonyíték van rá, hogy a szívbetegség, vagy annak feltételezett előhírnökei, mint a magas vérnyomás, az artériák megvastagodása és a magas koleszterinszint kezelése nemcsak megakadályozzák az igazi gyógykezelést, hanem könnyen vezethetnek krónikus szívelégtelenséghez is. Bár a szív még dobog, de nem elég erősen ahhoz, hogy a beteg azt érezze, hogy valóban él, és tele van energiával.

A szívbetegség igazi, mélyen gyökerező okainak és előhírnökeinek felszámolása nélkül nincs esély a védekezésre, vagy ha van is, az nagyon minimális. A szívroham bekövetkezhet, tekintet nélkül arra, hogy volt-e bypass műtétünk, vagy ültettek-e be stentet az artériánkba. A kutatások szerint ezek az eljárások nem tudják megakadályozni a szívinfarktust, vagy csökkenteni a halálesetek számát.
A Soha többé szívbetegség, a szerző nagysikerű Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai című művéből tartalmaz szemelvényeket. Kiemeli a szív, a lélek és a test együttes és egyidejű gyógyításának fontosságát. A könyv segítségével tájékozódhatunk a szívbetegség kialakulásáról, annak kiváltó okairól, és tanácsot kaphatunk azzal kapcsolatban, mit tehetünk a szívbetegség megelőzése vagy visszafordítása érdekében, genetikai adottságainktól függetlenül.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Soha többé szívbetegség! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Soha többé szívbetegség! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789630858274
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2234667 / 1089362  TAGS:
  Online Soha többé szívbetegség! ebook, könyvet Soha többé szívbetegség! FB2, Download Soha többé szívbetegség! PDF , Download Soha többé szívbetegség! MOBI, Online Soha többé szívbetegség! könyvet, ingyenes letöltések Soha többé szívbetegség! IPhone, Online könyvet Soha többé szívbetegség! PDF, ingyenes Soha többé szívbetegség! DJVU, ingyenes letöltések Soha többé szívbetegség! TXT, letöltések Soha többé szívbetegség! RTF, Online Soha többé szívbetegség! FB2 , e-könyvet Soha többé szívbetegség! letöltések TXT, ingyenes Soha többé szívbetegség! letöltések könyvet, e-könyvet Soha többé szívbetegség! download MOBI, letöltések Soha többé szívbetegség! IPad, olvas Soha többé szívbetegség! MOBI, olvas Soha többé szívbetegség! DOC, ingyenes Soha többé szívbetegség! AWZ, Download e-könyvet Soha többé szívbetegség! iPad , ingyenes Soha többé szívbetegség! DJVU, Download Soha többé szívbetegség! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Soha többé szívbetegség! DVD, olvas Soha többé szívbetegség! TXT, Book Soha többé szívbetegség! letöltések DJVU, Soha többé szívbetegség! letöltések könyvet ingyenes, Soha többé szívbetegség! letöltések könyvet pdf ingyenes, Soha többé szívbetegség! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Soha többé szívbetegség! pdf ingyenes, Soha többé szívbetegség! letöltések könyvet epub ingyenes, Soha többé szívbetegség! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply