Sorsfordító gyerekek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Remény és csalódás, megbékélés és gyötrelmes szembesülés végeláthatatlan sorozatán bukdácsolnak végig azok a családok, amelyekben sérült gyermek születik. Az elfogadás folyamata nehéz, és a családok sokszor magukra maradnak a gondjaikkal. Ha képesek is feldolgozni az első traumát, a szemmel látható vagy később jelentkező fogyatékosságok naponta emlékeztetik őket a veszteségre. A szülők ilyenkor legtöbbször kétségbeesetten keresik a segítséget: időt, energiát, pénzt nem sajnálva, önfeláldozó módon hordják gyermeküket a legkülönbözőbb terápiákra és fejlesztésekre, azt remélve, hátha behozza a lemaradását. Közben azonban sokszor elfelejtenek játszani, örülni egyszerűen szeretni.

A szerzőpáros, Singer Magdolna mentálhigiénés szakember és Szabolcs Judit gyógytornász-terapeuta megpróbál kiutat mutatni ebből az útvesztőből. Kötetükben a sérült gyermekek és az őket nevelő szülők szívszorító és egyben felemelő vallomásai mellett szót kapnak a szakemberek is: neves orvosok fejtik ki véleményüket a korai fejlesztés kérdéséről, majd Szabolcs Judit holisztikus szemléletével, módszereivel, alapelveivel és tapasztalataival ismerkedhet meg az olvasó.

A könyv segítséget nyújt a bajba jutott szülőknek, de mindenekelőtt egy egészen másfajta szemléletre tanít: elfogadásra, örömre, önátadásra és az életbe vetett bizalomra.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sorsfordító gyerekek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sorsfordító gyerekek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  256 gr
  ISBN:
  9789639971653
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219289 / 1075421  TAGS:
  Online Sorsfordító gyerekek ebook, könyvet Sorsfordító gyerekek FB2, Download Sorsfordító gyerekek PDF , Download Sorsfordító gyerekek MOBI, Online Sorsfordító gyerekek könyvet, ingyenes letöltések Sorsfordító gyerekek IPhone, Online könyvet Sorsfordító gyerekek PDF, ingyenes Sorsfordító gyerekek DJVU, ingyenes letöltések Sorsfordító gyerekek TXT, letöltések Sorsfordító gyerekek RTF, Online Sorsfordító gyerekek FB2 , e-könyvet Sorsfordító gyerekek letöltések TXT, ingyenes Sorsfordító gyerekek letöltések könyvet, e-könyvet Sorsfordító gyerekek download MOBI, letöltések Sorsfordító gyerekek IPad, olvas Sorsfordító gyerekek MOBI, olvas Sorsfordító gyerekek DOC, ingyenes Sorsfordító gyerekek AWZ, Download e-könyvet Sorsfordító gyerekek iPad , ingyenes Sorsfordító gyerekek DJVU, Download Sorsfordító gyerekek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sorsfordító gyerekek DVD, olvas Sorsfordító gyerekek TXT, Book Sorsfordító gyerekek letöltések DJVU, Sorsfordító gyerekek letöltések könyvet ingyenes, Sorsfordító gyerekek letöltések könyvet pdf ingyenes, Sorsfordító gyerekek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sorsfordító gyerekek pdf ingyenes, Sorsfordító gyerekek letöltések könyvet epub ingyenes, Sorsfordító gyerekek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply