SSH a gyakorlatban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


SSH a gyakorlatban
Módszerek biztonságos hálózati kapcsolatok kialakítására
Taktikai útmutató hálózatok biztonságossá tételéhez: az SSH telepítése, használata, optimális beállítása és támogatása
Előzzük meg a nemkívánt támadásokat! Ez a részletes útmutató megmutatja, hogyan erősíthetjük meg vállalatunk rendszerének védelmét, hogyan tarthatjuk biztonságban a létfontosságú adatokat, és hogyan bővíthetjük a hálózat szolgáltatásait az SSH üzembe helyezésével. Himanshu Dwivedi biztonsági szakértő ismerteti, hogyan használhatjuk az SSH-t lényegében minden operációs rendszeren, asztali és kiszolgáló gépeken, hogy rendszerünk biztonságos és stabil legyen. Megtanuljuk, miként valósítja meg az SSH a legfontosabb biztonsági szolgáltatásokat, például a hitelesítést, az engedélyezést, a titkosítást, illetve az adatépség biztosítását és ellenőrzését. A kötet emellett ismerteti a biztonsági és szolgáltatásprotokollok optimális beállitásának módszereit Unix és Windows rendszereken, illetve hálózati környezetben, valamint megvizsgálja a főbb SSH kiszolgálók és ügyfelek közötti hasonlóságokat és különbségeket. A könyv számtalan esettanulmány és különböző hálózati kiépítés bemutatása segítségével a következőkre tanít meg:
• Távoli hozzáférés biztosítása; a kapuátirányítás telepítésének és beállításának elmélete és gyakorlata
• Olyan szolgáltatások kihasználása, mint a biztonságos elektronikus levelezés, a köztes kiszolgálók használata, illetve a dinamikus kapuátirányítás
• Az SSH használata hagyományosan a Telnet segítségével felügyelt hálózati eszközökön
• Az SSH mint VPN megoldás, a kiszolgáló és az ügyfél szempontjából egyaránt
• Az olyan, nem biztonságos protokollok lecserélése, mint az Rsh, az Rlogin vagy az FTP
• Az SSH használata a webböngészés biztonságossá tételére, illetve biztonságos drót nélküli (802.11) megoldásként
Himanshu Dwivedi a digitális biztonsági szolgáltatások terén vezető cégnek számító @stake biztonsági szakembere, a @stake Akadémia vezető oktatója. A tárolás biztonságáról két könyve is megjelent. Tapasztalatokkal rendelkezik az alkalmazásprogramozás, a biztonsági tanácsadás és a biztonságos termékek tervezése terén, különös tekintettel a biztonságos hálózatok kiépítésére, illetve a kiszolgálói kockázatok felmérésére.A Könyv Magyarul!


Letöltések SSH a gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések SSH a gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  360
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  690 gr
  ISBN:
  9789639301818
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2091352 / 1011331
  Fordító:


  TAGS:
  Online SSH a gyakorlatban ebook, könyvet SSH a gyakorlatban FB2, Download SSH a gyakorlatban PDF , Download SSH a gyakorlatban MOBI, Online SSH a gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések SSH a gyakorlatban IPhone, Online könyvet SSH a gyakorlatban PDF, ingyenes SSH a gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések SSH a gyakorlatban TXT, letöltések SSH a gyakorlatban RTF, Online SSH a gyakorlatban FB2 , e-könyvet SSH a gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes SSH a gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet SSH a gyakorlatban download MOBI, letöltések SSH a gyakorlatban IPad, olvas SSH a gyakorlatban MOBI, olvas SSH a gyakorlatban DOC, ingyenes SSH a gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet SSH a gyakorlatban iPad , ingyenes SSH a gyakorlatban DJVU, Download SSH a gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések SSH a gyakorlatban DVD, olvas SSH a gyakorlatban TXT, Book SSH a gyakorlatban letöltések DJVU, SSH a gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, SSH a gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, SSH a gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet SSH a gyakorlatban pdf ingyenes, SSH a gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, SSH a gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply