Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A sötét oldal Birodalmának története fordulópontjához közelít!
Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Darth Vader sorozatának 20-25. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta, és Salvador Larroca, Mike Norton valamint Max Fiumara rajzolta.
Darth Vader egy ideje már a saját titkos tervei megvalósításán dolgozik, de most elérkezett a végjáték ideje. Thanoth felügyelő megdöbbentő információkra bukkan, ám úgy tűnik, hogy Vader kiállta a mestere próbáit. A császár visszafogadja a kegyeibe, de így sem adja fel terveit. Mialatt a gyilkos droidok, Triplazéró és BT a pusztítás útját járva teljesítik a saját küldetésüket, a birodalmi szuper csillagromboló, az Executor is megsérül, de hamarosan ismét bevethető lesz. Eközben Vader több csatát vív Cylóval, a kibernetikus zsenivel, és ezek során önmagával is szembe kell néznie. Erő-látomásba veszve vívódik: vajon inkább gép-e már, vagy még mindig ember? Vissza tudja még küzdeni magát a szakadék pereméről, hogy bevégezze küldetését és a titkos machinációit?A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  162
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789634974369
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710607 / 1171844
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Star Wars: A játszmák vége – Képregény ebook, könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény FB2, Download Star Wars: A játszmák vége – Képregény PDF , Download Star Wars: A játszmák vége – Képregény MOBI, Online Star Wars: A játszmák vége – Képregény könyvet, ingyenes letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény IPhone, Online könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény PDF, ingyenes Star Wars: A játszmák vége – Képregény DJVU, ingyenes letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény TXT, letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény RTF, Online Star Wars: A játszmák vége – Képregény FB2 , e-könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések TXT, ingyenes Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény download MOBI, letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény IPad, olvas Star Wars: A játszmák vége – Képregény MOBI, olvas Star Wars: A játszmák vége – Képregény DOC, ingyenes Star Wars: A játszmák vége – Képregény AWZ, Download e-könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény iPad , ingyenes Star Wars: A játszmák vége – Képregény DJVU, Download Star Wars: A játszmák vége – Képregény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars: A játszmák vége – Képregény DVD, olvas Star Wars: A játszmák vége – Képregény TXT, Book Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések DJVU, Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések könyvet ingyenes, Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars: A játszmák vége – Képregény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars: A játszmák vége – Képregény pdf ingyenes, Star Wars: A játszmák vége – Képregény letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars: A játszmák vége – Képregény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply