Steve Jobs életrajza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


iPod. iPhone. iPad. iTunes. Mac. És egy név mindezek mögött: Steve Jobs. Az Apple-vezér és Pixar társalapító első hivatalos életrajza egy nem mindennapi ember életébe enged betekintést.

A könyv írója az elmúlt két év során több, mint negyven alkalommal beszélgetett Steve Jobsszal. Ezek a beszélgetések szolgáltak a könyv gerincéül, amit tovább színesített vagy éppen árnyalt a több, mint 100 családtagokkal, barátokkal, ellenségekkel, versenytársakkal és kollégákkal készített interjú. Ezekből bontakozik ki Steve Jobs eseményekben gazdag élete. Egy olyan emberé, akinek páratlan kreativitása, tökéletesség iránti szenvedélye és fékezhetetlen lelkesedése 6 ágazatot forradalmasított: személyi számítógép, animációs film, zene, telefon, táblaszámítógép és a digitális könyvkiadás.
Egy olyan világban, amelyben a társadalmak a digitális kor gazdaságát építik, Jobs a legnagyobb példakép. Felismerte, hogy a XXI. században az értékteremtés igazán hatékony módja a kreativitás és a technológia összekapcsolása, s ezért olyan vállalatot hozott létre, amelyben a határtalan képzelet egyedülálló mérnöki teljesítménnyel párosul.
Jobs közreműködött a könyv készítésében, de teljesen szabad kezet adott az írónak, sőt arról a jogáról is lemondott, hogy a kéziratot nyomdába kerülés előtt átolvassa. Kifejezésre juttatta, hogy vele és az életével kapcsolatban nincs tabutéma, sőt ösztönözte az embereket, hogy őszintén nyilatkozzanak róla: Sok dolgot követtem el, amire nem vagyok büszke. Mint például, hogy teherbe ejtettem a barátnőmet 23 évesen, és ezt nem is kezeltem a legszebben. mondta. De nincs semmi olyan sötét titkom, ami ne kerülhetne felszínre.
Jobs nyíltan sőt néha már brutális őszinteséggel beszél munkatársairól és versenytársairól. A barátai, ellenségei és kollégái pedig kendőzetlenül nyilatkoznak szenvedélyeiről, félelmeiről, megalkuvást nem tűrő tökéletesség utáni vágyáról, gonoszságairól és a mindent ellenőrizni akaró megszállottságáról – azaz mindazokról a dolgokról, amiknek eredményeképpen a nevéhez fűződő korszakalkotó dolgok megszülethettek.
Jobs a vele kapcsolatba kerülőket könnyen az őrületbe tudta kergetni. De személyisége annyira elválaszthatatlan a nevéhez fűződő újításoktól, ahogy az Apple számítógépe az operációs rendszerétől. Így Steve Jobs élettörténete egyszerre példaértékű és tanulságos, tele leckékkel innovációról, jellemről, vezetésről és értékekről.

Walter Isaacson az Aspen Intézet vezérigazgatója, aki korábban a Time főszerkesztője és a CNN elnöke volt. Olyan sikerkönyvek írója, mint az Kissinger életrajz és az Einstein: egy zseni élete és világa.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Steve Jobs életrajza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Steve Jobs életrajza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  642
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1224 gr
  ISBN:
  9789633040652
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221139 / 1077100
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Steve Jobs életrajza ebook, könyvet Steve Jobs életrajza FB2, Download Steve Jobs életrajza PDF , Download Steve Jobs életrajza MOBI, Online Steve Jobs életrajza könyvet, ingyenes letöltések Steve Jobs életrajza IPhone, Online könyvet Steve Jobs életrajza PDF, ingyenes Steve Jobs életrajza DJVU, ingyenes letöltések Steve Jobs életrajza TXT, letöltések Steve Jobs életrajza RTF, Online Steve Jobs életrajza FB2 , e-könyvet Steve Jobs életrajza letöltések TXT, ingyenes Steve Jobs életrajza letöltések könyvet, e-könyvet Steve Jobs életrajza download MOBI, letöltések Steve Jobs életrajza IPad, olvas Steve Jobs életrajza MOBI, olvas Steve Jobs életrajza DOC, ingyenes Steve Jobs életrajza AWZ, Download e-könyvet Steve Jobs életrajza iPad , ingyenes Steve Jobs életrajza DJVU, Download Steve Jobs életrajza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Steve Jobs életrajza DVD, olvas Steve Jobs életrajza TXT, Book Steve Jobs életrajza letöltések DJVU, Steve Jobs életrajza letöltések könyvet ingyenes, Steve Jobs életrajza letöltések könyvet pdf ingyenes, Steve Jobs életrajza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Steve Jobs életrajza pdf ingyenes, Steve Jobs életrajza letöltések könyvet epub ingyenes, Steve Jobs életrajza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply