Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Stíluseszközök és alakzatok kislexikona c. munkával rendkívül hasznos, szinte nélkülözhetetlen segédeszközt tart kezében az olvasó. Szathmári István, az Eötvös Loránd Tudományegyetem professzora számos nyelvészeti és stilisztikai könyv és tanulmány szerzője ezúttal olyan gyakorlati célú, közvetlenül felhasználható könyvet jelentetett meg, amely hozzásegít bármilyen mondanivaló helyes és szép, valamint hatásos megfogalmazásához, illetve költemények, szépprózai művek, újságcikkek, a legkülönfélébb szövegek megértéséhez. Ez a kislexikon újdonságot is jelent: efféle munka ugyanis először tárgyalja az alakzatokat. Mit lehet megtudni az ábécérendben tárgyalt stíluseszközökről és alakzatokról? Elsősorban a rövid meghatározásukat, a jellemző vonásaikat, de ami a leglényegesebb, a felhasználásuk módjait: mikor, milyen célból használhatjuk fel őket, hogy fogalmazásunk igazán megfelelő legyen. És még valami: minden stíluseszközt, alakzatot a legváltozatosabb szövegekből vett példákkal világítja meg a könyv, szerepel itt vers, széppróza, újságcikk, mindennapi beszéd, táji nyelvhasználat, szleng. Csak azt kívánhatjuk tehát, hogy ez az eligazító könyvecske ott legyen minden olyan diák, minden olyan nyilvánosan megszólaló, sőt minden olyan beszélő és fogalmazó ember asztalán, aki sokat ad arra, hogy beszéde, írása érthető és rangos legyen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  148
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789639902619
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215635 / 1071389
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Stíluseszközök és alakzatok kislexikona ebook, könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona FB2, Download Stíluseszközök és alakzatok kislexikona PDF , Download Stíluseszközök és alakzatok kislexikona MOBI, Online Stíluseszközök és alakzatok kislexikona könyvet, ingyenes letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona IPhone, Online könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona PDF, ingyenes Stíluseszközök és alakzatok kislexikona DJVU, ingyenes letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona TXT, letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona RTF, Online Stíluseszközök és alakzatok kislexikona FB2 , e-könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések TXT, ingyenes Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések könyvet, e-könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona download MOBI, letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona IPad, olvas Stíluseszközök és alakzatok kislexikona MOBI, olvas Stíluseszközök és alakzatok kislexikona DOC, ingyenes Stíluseszközök és alakzatok kislexikona AWZ, Download e-könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona iPad , ingyenes Stíluseszközök és alakzatok kislexikona DJVU, Download Stíluseszközök és alakzatok kislexikona e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stíluseszközök és alakzatok kislexikona DVD, olvas Stíluseszközök és alakzatok kislexikona TXT, Book Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések DJVU, Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések könyvet ingyenes, Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések könyvet pdf ingyenes, Stíluseszközök és alakzatok kislexikona pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stíluseszközök és alakzatok kislexikona pdf ingyenes, Stíluseszközök és alakzatok kislexikona letöltések könyvet epub ingyenes, Stíluseszközök és alakzatok kislexikona ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply