Stresszkezelés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az állandó stresszt gyakran a mindennapi munka velejárójának tekintik. Ez a könyv segít abban, hogy a stressz ne pusztító, hanem építő erő legyen a munkánkban és a magánéletünkben egyaránt. A megfelelő időbeosztás, az önképzés, a tudatos cselekvés és a kommunikációnk fejlesztése mind-mind hozzásegítenek minket a gondjaink leküzdéséhez. Gerard Hargreaves könyvéből kiderül, hogy az egészséges életmódnak szintén fontos szerepe van a teljesítményünkben. A megfelelő táplálkozást, a testmozgást, a relaxációt és a pozitív gondolkodást ugyancsak szövetségesünkké tehetjük a stressz elleni harcban. De mindenekelőtt azt kell elsajátítanunk, miként szabadulhatunk meg a stressz kényszereitől, és miként csoportosíthatjuk át az energiáinkat a siker érdekében. Gerard Hargreaves a The Institute of Directors Vezetőképző Központjának igazgatója. Tapasztalt szakember, aki hosszú ideje ad tanácsokat intézményeknek és magánszemélyeknek a stressz eredményes kezelésével kapcsolatban. Korábban tíz évet töltött a MaST International nevű tanácsadócégnél, hét évig pedig tanfolyamokat és továbbképzéseket tartott katonák számára. Scolar Önfejlesztő Program: Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel. A sorozat további kötetei: Jenny Rogers: Befolyásolási képesség; Chris Roebuck: Hatékony kommunikáció; Chris Roebuck: Hatékony vezetés; Peter Hobbs: Projektmenedzsment; John Collins: Tökéletes előadásokA Könyv Magyarul!


Letöltések Stresszkezelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stresszkezelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  95
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  224 gr
  ISBN:
  9789632442464
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216397 / 1072165
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Stresszkezelés ebook, könyvet Stresszkezelés FB2, Download Stresszkezelés PDF , Download Stresszkezelés MOBI, Online Stresszkezelés könyvet, ingyenes letöltések Stresszkezelés IPhone, Online könyvet Stresszkezelés PDF, ingyenes Stresszkezelés DJVU, ingyenes letöltések Stresszkezelés TXT, letöltések Stresszkezelés RTF, Online Stresszkezelés FB2 , e-könyvet Stresszkezelés letöltések TXT, ingyenes Stresszkezelés letöltések könyvet, e-könyvet Stresszkezelés download MOBI, letöltések Stresszkezelés IPad, olvas Stresszkezelés MOBI, olvas Stresszkezelés DOC, ingyenes Stresszkezelés AWZ, Download e-könyvet Stresszkezelés iPad , ingyenes Stresszkezelés DJVU, Download Stresszkezelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stresszkezelés DVD, olvas Stresszkezelés TXT, Book Stresszkezelés letöltések DJVU, Stresszkezelés letöltések könyvet ingyenes, Stresszkezelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Stresszkezelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stresszkezelés pdf ingyenes, Stresszkezelés letöltések könyvet epub ingyenes, Stresszkezelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply