Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja Dutch Staten Vertaling (1637) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,674 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja Dutch Staten Vertaling (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-dut järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja Dutch Staten Vertaling (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) , rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9788283813715
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2703397 / 8131721
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás