Suomi letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Finnországról, a finn népről aligha írtak valaha is szebben, mint Kodolányi János e két a Nap Kiadó által itt és most újra megjelentetett munkájában. A Suomi, a csend országa (1937) és a Suomi titka (ebből csak egy részlet) is Finnország és Magyarország sorsfordító éveiben készült. Az ihletet e művek megírásához az adta, hogy a kora gyermekkorától fogva finnbarát szerző, aki rendkívül érzékeny volt a magyarság sorsa, a magyar vidék életben maradási lehetőségei iránt, az 1930-as évek második felében öt alkalommal is Finnországban járt, s úgy látta, sőt meggyőződéssel vallotta, hogy a finn népnek a kor kihívásaira adott válaszai és megoldásai, mind a magán-, mind a közéletben, úgy a művészetben, mint a hivatali életben, de még a politikában is mintául szolgálhatnak a rendkívül válságos időket élő magyarság, a magyar értelmiség számára. Kodolányi leírása a finn népről, annak természetéről, szívósságáról, állhatatosságáról, becsületességéről és egyenességéről, a másik embert egyenrangú félnek tekintő szemléletéről, a művészeti, hivatali és politikai életnek az egyszerű embert is emberszámba vevő hozzáállásáról az idősebb nemzedékek számára még mind a mai napig ismerős. A mai nemzedék természetesen már sok tekintetben másmilyen, de a leglelkében még most ott vannak ezek az ősi múltból hozott tulajdonságok.
Szóljunk még Kodolányi János csodálatos írásművészetéről! A mű mint olvasmány is elgyönyörködtet!
A Nap Kiadó Finnország 100. évi függetlenségi ünnepe alkalmából ezzel a kötettel kíván a finn nép előtt tisztelegni. A könyvet az EMMI-NKA támogatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Suomi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Suomi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  474 gr
  ISBN:
  9789633320952
  Nyelv:
  FINN – MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711292 / 1172281
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Suomi ebook, könyvet Suomi FB2, Download Suomi PDF , Download Suomi MOBI, Online Suomi könyvet, ingyenes letöltések Suomi IPhone, Online könyvet Suomi PDF, ingyenes Suomi DJVU, ingyenes letöltések Suomi TXT, letöltések Suomi RTF, Online Suomi FB2 , e-könyvet Suomi letöltések TXT, ingyenes Suomi letöltések könyvet, e-könyvet Suomi download MOBI, letöltések Suomi IPad, olvas Suomi MOBI, olvas Suomi DOC, ingyenes Suomi AWZ, Download e-könyvet Suomi iPad , ingyenes Suomi DJVU, Download Suomi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Suomi DVD, olvas Suomi TXT, Book Suomi letöltések DJVU, Suomi letöltések könyvet ingyenes, Suomi letöltések könyvet pdf ingyenes, Suomi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Suomi pdf ingyenes, Suomi letöltések könyvet epub ingyenes, Suomi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply