Szaddám kihallgatója voltam letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző a CIA vezető beosztású elemzőjeként hosszú éveken át foglalkozott Szaddám Huszein személyiségével, és az Egyesült Államok 2003-as iraki inváziója, majd az iraki vezető ezt követő elfogása után meg is adatott a számára, hogy hosszas beszélgetéseket folytasson Szaddámmal. A könyv egyedülálló bepillantást nyújt Irak és a térség viszonyaiba, Szaddám Huszein személyiségébe, de még inkább az amerikai hatalmi gépezet működésébe, és arra késztet bennünket, hogy más szemmel nézzük az Iszlám Állam felemelkedését.

John Nixon volt az első, aki hosszasabban beszélhetett az intenzív keresés után elfogott iraki vezetővel. A szerzőnek a legkevésbé sem szándéka a korábban a sajtóban és a politikai közbeszédben démonian gonosznak beállított Szaddám Huszeint deheroizálni és leleplezni, de persze nem is apologetikus a hozzáállása. Higgadtan és racionálisan tekint Szaddámra, odafigyel a mondandójára, és igyekszik megérteni tettei mozgatórugóit és ezen keresztül a térség folyamatait. Kettejük között párbeszéd alakul ki, Szaddám sok mindenről mesél, számos meglepő dolog derül ki beszélgetéseik során.

Saját anyaintézményére hasonló kiegyensúlyozottsággal tekint a szerző, és pont ezért a könyv józan, sőt egyenesen kijózanító beszámoló arról, hogy az amerikai döntéshozók és az őket segítő intézmények mélyen gyökerező világnézetük, intézményi kultúrájuk és prekoncepcióik által vezettetve milyen mértékben értették félre Szaddám Huszeint és az iraki helyzetet, amelynek a következményei napjainkban láthatók csak igazán. Az is felsejlik a könyvből, hogy mindez nem csupán a közel-keleti térség esetében lehet így.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szaddám kihallgatója voltam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szaddám kihallgatója voltam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  266
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  632 gr
  ISBN:
  9789634541417
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710592 / 1171830
  Fordító:


  TAGS:
  Online Szaddám kihallgatója voltam ebook, könyvet Szaddám kihallgatója voltam FB2, Download Szaddám kihallgatója voltam PDF , Download Szaddám kihallgatója voltam MOBI, Online Szaddám kihallgatója voltam könyvet, ingyenes letöltések Szaddám kihallgatója voltam IPhone, Online könyvet Szaddám kihallgatója voltam PDF, ingyenes Szaddám kihallgatója voltam DJVU, ingyenes letöltések Szaddám kihallgatója voltam TXT, letöltések Szaddám kihallgatója voltam RTF, Online Szaddám kihallgatója voltam FB2 , e-könyvet Szaddám kihallgatója voltam letöltések TXT, ingyenes Szaddám kihallgatója voltam letöltések könyvet, e-könyvet Szaddám kihallgatója voltam download MOBI, letöltések Szaddám kihallgatója voltam IPad, olvas Szaddám kihallgatója voltam MOBI, olvas Szaddám kihallgatója voltam DOC, ingyenes Szaddám kihallgatója voltam AWZ, Download e-könyvet Szaddám kihallgatója voltam iPad , ingyenes Szaddám kihallgatója voltam DJVU, Download Szaddám kihallgatója voltam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szaddám kihallgatója voltam DVD, olvas Szaddám kihallgatója voltam TXT, Book Szaddám kihallgatója voltam letöltések DJVU, Szaddám kihallgatója voltam letöltések könyvet ingyenes, Szaddám kihallgatója voltam letöltések könyvet pdf ingyenes, Szaddám kihallgatója voltam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szaddám kihallgatója voltam pdf ingyenes, Szaddám kihallgatója voltam letöltések könyvet epub ingyenes, Szaddám kihallgatója voltam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply