Szafije, a Szultán háremhölgye letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ann Chamberlin regényében valódi történelmi személyek kelnek életre egy egzotikus 16. századi, leginkább cselszövéssel és fényűzéssel jellemezhető Oszmán világban, amit a törökök a női szultánok uralkodásának hívnak (ennek az uralkodási időszaknak Hürrem volt az egyik sarokköve). A történetben megismerhetjük Sofia Baffót, egy velencei nemesúr gyönyörű lányát. A nagyravágyó és intelligens fiatal hölgy élete 1562-ben vesz drámai fordulatot, amikor elrabolják a Földközi-tengeren garázdálkodó kalózok. A szépséges fiatal nőnek nem esik bántódása, de örökre le kell mondania a szabadságról. A nemes kisasszonyból egyszerű rabszolga lesz. Szépségével azonban felkelti azok figyelmét, akik magának a török birodalom nagyhatalmú urának, a fényességes padisahnak, az idős Szulejmán szultánnak keresnek gyönyörű háremhölgyeket. Szafije azonban nem kerül be a szultán háremébe. Egy titokzatos úri hölgy veszi meg elképesztően magas árért. Nurbanu szultána a fiának, a leendő szultánnak szánja a lányt. Az elszánt ifjú nő nem adja meg magát a sorsnak. Semmitől sem riad vissza. Elcsábít egy félszemű rablóvezért és magába bolondítja a birodalom leendő urát. Elképesztően vakmerő és becsvágyó. A hárem titokzatos, fülledten erotikus világában szemtanúja lesz a vakmerő és gyakran kegyetlen cselszövéseknek. Beleveti magát a küzdelembe, és elszánja magát arra, hogy ne csak a szultán szeretője, hanem a kedvese és bizalmasa is legyen. Mindeközben szörnyű sors vár a lánnyal együtt fogságba esett olasz fiúra: megfosztják férfiasságától, és számos kaland után bekerül eunuchnak a hárembe. A regény Szafije küzdelmeinek krónikája. Nagyszerű leírások váltakoznak a gyorsan pergő, élvezetes párbeszédekkel. A könyv oldalain életre kel a napfényes Itália és a titokzatos Oszmán Birodalom. Beléphetünk a rabszolgapiacra és a török főváros színpompás, kavargó sikátoraiba és nem utolsó sorban a hárembe, melynek magas kőfalai mögötti, gyakran szenvedéssel, máskor meg gyönyörrel teli hétköznapoknak lehetünk tanúi. A könyv tetszeni fog a szerelmes történetek, de a történelmi regények rajongóinak is. A Szafije nem véletlenül nyerte el Franciaországban a legjobb külföldi történelmi regénynek járó díjat..A Könyv Magyarul!


Letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  376
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  570 gr
  ISBN:
  9786155334276
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2619507 / 1147686
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szafije, a Szultán háremhölgye ebook, könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye FB2, Download Szafije, a Szultán háremhölgye PDF , Download Szafije, a Szultán háremhölgye MOBI, Online Szafije, a Szultán háremhölgye könyvet, ingyenes letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye IPhone, Online könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye PDF, ingyenes Szafije, a Szultán háremhölgye DJVU, ingyenes letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye TXT, letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye RTF, Online Szafije, a Szultán háremhölgye FB2 , e-könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések TXT, ingyenes Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések könyvet, e-könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye download MOBI, letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye IPad, olvas Szafije, a Szultán háremhölgye MOBI, olvas Szafije, a Szultán háremhölgye DOC, ingyenes Szafije, a Szultán háremhölgye AWZ, Download e-könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye iPad , ingyenes Szafije, a Szultán háremhölgye DJVU, Download Szafije, a Szultán háremhölgye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szafije, a Szultán háremhölgye DVD, olvas Szafije, a Szultán háremhölgye TXT, Book Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések DJVU, Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések könyvet ingyenes, Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések könyvet pdf ingyenes, Szafije, a Szultán háremhölgye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szafije, a Szultán háremhölgye pdf ingyenes, Szafije, a Szultán háremhölgye letöltések könyvet epub ingyenes, Szafije, a Szultán háremhölgye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply